IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 17:47

Kolmas iltavuoro putkeen.... Mä oon niin väsyny jo nyt että ei meinaa tulla töistä ja niitten teosta yhtään mittään.
Eilen istuttiin vielä päivystyksessä vaimon kanssa, tosin oli siellä sitten siskokin joten lähes sukukokous sairaalan ensiavussa ;) Itse oon siis ihan terve, kuhan muut ny sairastelee.

9 seeprapeipon munaa on nyt siis tosiaan pesässä. ekojen tipusten pitäs kuoriutua ihan tossa ens viikon alussa jos hyvä tuuri käy. Päästää seuraamaan miten pikkulinnut kasvaa ja kehittyy^^ Meijän eläintarha kun ei ookkaan ihan mikään pien muotonen kuten varmasti kaikki sen jo tietää ;)

onneksi huomenna ja tiistaina on vapaa päivät, saa vaan olla kotona, koissutkin on jo ihan raasukoita kun ne on joutunu olemaan nyt jo kolmatta iltaa kotona keskenään. Tänää Benny ja Steve oli niin kovasti lähös meijän matkaa töihin että kun saatiin toinen karkuri sisälle ni toinen livahti rappuun ja sitten taas toinen ja ja ja...... Wilma katto vaan ovelta että mitä ihmettä ny tapahtuu ku mammat raahaa koissuja sisään ja ne pinkoo heti takasin ulos kun vaan koittaa ite livahtaa ovesta xD. villiä menoa.

Nyt se olis pakko raahata ittensä kierrokselle kun ei kukaan muukaan näitä hommiä näytä mun puolesta tekevän...kummaa... :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.