IRC-Galleria

Kuuuuuuma!!Lauantai 30.05.2009 16:24

Mä voin sanoa että mä kuolen kohta tähän helteeseen. Joo tiiän toiset on ihan intoa täynnä, olisin mäkin ehkä jos olis normaali olotila ilman reilua 20 lisäkiloa ja sisäistä atteria lämmittämässä. JOten heittäkää 20kg painot itteenne kiinni ja pukekaa turkki niskaan niin ollaan samoilla linjoilla ;) ei niin kivaa enää, uskokaa tai älkää.

No mutta tässä on nyt kuukausi mammalomailtu. Aika on menny välillä nopsaan ja välillä niin saakelin hitaasti. Viikon päiviä mulla ei olekkaan edelleenkään, kaikki tuntuu samalta möhnältä. Kävely on ku pingviinillä ja erityisesti mun polvet on soossina tästä loppu ajasta niin että jo ihan pikkunen kävely matka tekee tosi kipeetä. Mutta sinnitellään edelleen siis täällä.
Kolmen viikon kuluttua on laskettu aikakin. Siihen nyt voi sitten varata sen 2vko kuitenkin. mutta viis viikkoa maksimissaan ja sitten meillä on meijän oma pikku nyyttinen maailmanssa, IHANAA!<3

Vika neukkula lääkäri oli viikolla ja siellä kaikki oli hyvin. Paikat on valmistautunu synnytykseen ja lääkäri sano että nyt vaan tervetuloa maailmaan. :) Paino arvioksi sanoi noin hieman alta kolme-kolme kiloa. Joten ihan sopivalta kuulostaa. Toisin kun se eräs lääkäri joka povas siitä lähemmäs viisi kilosta jättiä :D Nyt onkin sitten neuvolaa joka viikko tästä etiäpäin. Ja ens viikolla on myös käynti kättärillä, pelkopolilla. Pääsee kyseleen ja jutteleen kätilön kanssa, ihan hyvää tekee. Alkaa tää paniikki ja pelko iskeä niskaan niin että hulluksi tulee.
Uni ei riitä edelleenkään kovin pitkälle aamuun, tänäänkin jo seittemältä heräilin. Muutenkin nuo yöunet menee niissä tunnin pätkissä. Nyt on hiipunu jo se siivous vimmakin, tai tahtoa olis, muttei voimia xD

No minä palaan takasin lähnöttämään ja sulamaan sohvan nurkkaan....
toivotaan siis että päästään pian siihen kivun helvettiin ja ähkäsemään tää tyyppi ulos ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.