IRC-Galleria

Micest-co

Micest-co

apinointia jo vuodesta 19xx

Ei musiikkia soimassaPerjantai 16.12.2005 21:29

Rakas päiväkirja, eilinen oli huippu päivä! Rakennettiin lumiukko mun parvekkeelle, kyllä on ollu ihmisillä ihmettelemistä että mikäs kaljaa juoma valkonen jantteri tuolla parvekkeella tuijottaa :D Ja sitten käytiin Porobileissä voittamassa Jan-jannun kanssa kiimanen poro-kisa... olen niin ylpeä itsestäni :D

Backyard Babies - Minus CelsiusTiistai 13.12.2005 21:32

Rakas päiväkirja, meinas taas olla aamun luennoilla kuollu olo. Kaheksalta kun pärähti kello soimaan alko huomata itsessään krapulan oireita. No ei muuta kun urheasti vaatteet päälle ja vichy-pullon kanssa fysiikkaa opiskelemaan. Pikku hiljaa se olo siitä parani kun päivä ehti pidemmälle. Jos sitä ottas nyt uuteenvuoteen asti ihan rauhallisesti ja ilman kuperkeikkaöljyä, ainakin suunnitelma ois :) Päivän kohokohta tais olla kun pääs sitten kämpillä mättämään kauheen kasan ranskalaisia napaa kohti. Eli ei uutta auringon alla tänäänkään.

Metallica - Wiskey in the JarLauantai 10.12.2005 23:46

Rakas päiväkirja, rauhallinen lauantai alkaa olla takanapäin ja maassa kaikki hyvin. Lauantait on loistavia päiviä, voi vaan ottaa rennosti ja olla. Illalla olut tai pari ja vähän pokeria ni avot! Hyvillä mielin kohti seuraavaa päivää! Se siitä lauantaista pitäkää ihmiset lippu korkeella ja housut jalass :P

Children of Bodom - In Your FacePerjantai 09.12.2005 17:30

Rakas päiväkirja, eilen tuli todistettua että kyllä kuskinakin voi olla kivaa! Lähdin pojille haalaribileisiin kuskiks kun ei tuo alkoholi nyt maittanut, ja hauskaa oli. Piti näyttää pohjenmaalaisille ja muillekkin mistä savolaiset on tehty, ja laittaa Tampereen yöelämä mullin mallin. Tänään sitä pitäs sitten lähtee kattomaan nääs-speksi ja kävästä kv-pikkujouluissa teekkarisaunalla. Se siitä, ei muuta kun täysillä päin uutta päivää.

Alice Coopper - TrashKeskiviikko 07.12.2005 19:21

Rakas päiväkirja, tänään on keskiviikko... Mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Ajatelles nyt jos keskiviikko ei oiskaan keskiviikko vaan oikeesti torstai jota vaan sanotaan keskiviikoks koska se on keskellä viikkoo. Mikä torstai sillon oikeesti ois? Vai oisko viikossa vaan kuuspäivää? No kuitenkin. Onnistuin nukkumaan pommiin aamulla ja sain itseni raahattua kouluun vasta toiselle matikanluennolle. Ei tullu onneks menetettyä mitään elämää suurempaa, vaan jotain typerää kertausta. Ja kohta pitäs alkaa ompelemaan. Sen kyllä sanon että ei se ompeleminen miesten hommaa oo... tai no siis periaatteessa kun ei millään saa pientä narunpätkää reikään ni vähän kellot alkaa soimaan. En kyllä tiedä miksi o_O Eksyin taas aiheesta jos tässä nyt aihetta alunperinkään oli. Pitäs ommella haalariin hienoja merkkejä että vois huomenna olla muotitietoinen kuski haalaribileissä, tai no kuski ainakin. Tämä tästä järjettömyydestä.
Jos joku tästä jotain selvää saa otan osaa

Kotiteollisuus - Pohjanmaan kauttaTiistai 06.12.2005 22:11

Rakas päiväkirja, se on taas itsenäisyyspäivä... Kadut tukossa, teeveessä huonoo viihdettä ja niin edelleen. Ei itsenäisyys huono asia ole mutta ei vaan tämä päivä jostain syystä nappaa. Jotenkin on semmonen fiilis että tällä hetkellä ei mikään kiinnosta. Toivotaan parempia aikoja ja päiviä...

Black Sabbath - ParanoidMaanantai 05.12.2005 16:35

Rakas päiväkirja, kyllä maanantait on hienoja päiviä! Sai nukkua pitkään, laittaa mustan puvun päälle, käydä vanhalla lukiolla kattoa lakitusseremonia, laulaa maammelaulun, sit saa käydä yo-juhlissa, syyä hyvää ruokaa, kirjottaa järjettömiä lauseita, jotka ei tunnu loppuvan ikinä, listata kaiken maailman turhia asioita. Asiasta seittemänteen, ei kun eipäs mennäkkään , en nimittäin keksi mitään maata mullistavan järkeevää asiaa joten jätän jauhamisen muille tältä päivältä.

Children of Bodom - Oops... i did it againSunnuntai 04.12.2005 17:54

Rakas päiväkirja! Taas yksi todistus siitä miten pikku kaupungissa on niin hauskaa olla baarissa. Onnistuin melkein ottamaan pataan ilman näkyvää syytä, tai no onhan tanssilattialla olo ehkä yksi suurimpia rikoksia ihmiskuntaa vastaan ikinä. Portsarit onneks tuli väliin ja esti suuremmat miestappiot... Kyllä Varkauden yöelämä on sitten säälittävää ja perseestä. Se siitä... minä en lähde matkalle maailman ympäri, enkä Turkuun. Minä lähden Tampereelle.

Sentenced - Dead moon risingPerjantai 02.12.2005 21:08

Rakas päiväkirja! Tunnen itseni pitkästä aikaa kohtalaisen viisaaksi, ainakin omalla mittapuulla. Kävin nimittäin tuossa tekasemassa fysiikan tentin pienessä krapulassa ja kyllä meni hyvin! Läpi menee ja ihan kirkkaasti... Ja kohta kattomaan Sonataa. Tänään on hyvä päivä.

In Flames - Bullet RidePerjantai 02.12.2005 05:44

Rakas päiväkirja! Tuli sitten taas lähettyä ottamaan kuppia. Juuri kämpille saapuneena on kiva todeta että tampereella naiset antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa. Todella onnistunu tenttii valmistautuminen: tuhota viski pullon loput ja vielä vinguttaa baarissa visa electronia. Onneks tänään tulee veronpalautukset! Paskaakos tässä, jos vaikka rupeis nukkumaan että selviää vielä tenttiin. God Jul och klara vappen...

ps. oli martti vainaalla ja sallituilla aineilla kova keikka tampereella!