IRC-Galleria

Micest-co

Micest-co

apinointia jo vuodesta 19xx

Offspring - Self EsteemTiistai 24.10.2006 05:05

Rakas päiväkirja,
Lainatakseni Raineria Diablon levyn esikuuntelussa: "Tätä kun kirjotin ni joku ahisti taas niin perkeleesti". Pitäs kai opetella olemaan toisenlainen ihminen tai jotain. Päässä liikkuu taas kaikkee niin uskomattoman syvällistä. Ois ehkä helpompaa jos ei ajattelis ollenkaan, ei tehtyjä tekoja eikä tulevia. Minkäs teet.

Don Huonot - PyhimysMaanantai 23.10.2006 03:14

Rakas päiväkirja,
Olihan taas viikonloppu. Perjantaina repästiin ja lähettiin jannen kanssa keskustaan missä oli muut sankarit kupilla. Pienten harhailuiden jälkeen löydettiin bileet. Jatkoseuraukset, loppujen lopuks rumaan. Höpöttelin siellä sitten lontoon murretta suuren osan illasta. Lauantaina ei kyenny sitten budjettivajauksen takia siepottelemaan. Virhe. Lähdin kuskiks. Eihän siinä muuta kun cabareehen ilman tipan tippaa. Päähän siellä hajoo. Tänään sitten vaan laiskotellu enkä opiskellu paskaakaan. Ei helvetti mun kanssa.
Rakas päiväkirja,
Normi viikko. Ei kai tässä kummosempia oo tapahtunu. Viikonloppua odotellessa.

Iron Maiden - Brave New WorldPerjantai 13.10.2006 23:07

Rakas päiväkirja,
Johan oli taas juhannus, ei kun per**le nythän on syksy. No oli päivä kuitenkin, kävin pelaamassa jopa kolopalloa. Ja varasin parturin, hip hurraa. Ei muuta, huomenna hirvimettälle.

Children of Bodom - DownfallPerjantai 13.10.2006 02:36

Rakas päiväkirja,
Tänään reissasin varkauteen porukoiden luo. Tarkotus ois täällä nyt sitten olla se pari päivää ja sunnuntaina takas treelle. Jostain syystä ei nyt taas nappaa oikeen mikään. Taino värjäsin sentään tänään hiukset, jipikaijee.

Muistan sen kuin eilisen :DLauantai 07.10.2006 03:58

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä! jos en oo ollu humalassa) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan..!!

Stam1na - Peto Rakasti SinuaLauantai 07.10.2006 03:23

Rakas päiväkirja,
Nyt on sitten käyty taas tämän vuoden kauppakadun appro aproilemassa. Oli erittäin miellyttävä reissu, joskin myös alkoholipitoinen. Siellä sitä kierreltiin pitkin jyväskylän baareja ja lopulta eksyin kharmaan jatkobileisiin. Kolmelta yöllä lähdettiin takas tamperetta kohti, vaikka hyvin paljon mielummin olisin jkl:n jäänyt. Enää toivon että puheluuni vastattaisiin :( Tämän päivän puolella on nyt sitten ohjelmassa paitballin peluuta. Se on kivaa se.

Children of Bodom - Mask of SanityTiistai 03.10.2006 22:46

Rakas päiväkirja,
Tuijottelin tuossa äsken monta minuuttia pöydällä olevaa avonaista olutpulloa ja mietin miksi. Niin miksi? Mutta en todellakaan miettiny että miks se olutpullo on avoin, se vaan sattu sopivasti silmään. Mietin että miks elämä on tällästa ja oon niin laiska. Tälläkin viikolla ois voinu jo saada vaikka mitä aikaan mutta oonko saanu? No en tietenkään. Suurin saavutus että en oo vielä skippaillu luentoja ja ilmottauduin kursseille. Siivoomiset sun muut on taas jääny, eikä loppu viikosta enää kerkee. No eihän siinä sitten. Ainahan on ens viikko. Ei oikeestaan mitään uutta eikä ihmeellistä taivaani alla. Tai ehkä käyn kohta hakemassa uuden oluen.

Stam1na - Erilaisen Rakkauden TodistajaTorstai 28.09.2006 03:10

Rakas päiväkirja,
Mulle tuli tänään perseeseen mustelma. Mutta mitä ikinä kuvettelettekin olette väärässä! Leikittiin tänään sotaa poikien kanssa. Läheltä ammuttu muovikuula koskee. Huomenna, tai siis tänään ois taas bleet saunalla. Ois vissiin sinne mentävä. Jos ottas vaan vähän (yeah right). Ei kai tässä muuta. Loppu taas viisas kerrotava, jos sellasta nyt on ikinä ollukkaan.

Trivium - RainSunnuntai 24.09.2006 18:51

Rakas päiväkirja,
Sain kimmokkeen kirjottaa tännekkin taas pitkästä aikaa. Oon käymässä porukoiden luona Varkaudessa. Tulipahan tännekkin nyt sit tultua. Reissun saldona telkkarin kattomista ja kuskina oloo. Noh eipähän tullu ainakaan viihteiltyä. Kohta puolin sitten takas Tampesteriin, siellä ei oota kun hirvee tiskivuori. Perhana.