IRC-Galleria

flipanneen hipin hörhöilyjäSunnuntai 28.10.2007 20:00

Teksti päihdelinkistä. Ensin lainaus ja sitten omaa tekstiä.

Abdu-Rahman kirjoitti:
Menee monta viikkoa polttelun lopettamisesta ennenkuin pää alkaa olemaan vapaa kannabiksen aiheuttamasta kuonasta. Yleensä samalla paljastuu myös, että on kelannut asiat ihan päin mäntyä. Suosittele olemaan selvinpäin aina niinkuin Luojamme on meidät luonut. Puhtaus tuo oikean euforian. Ja Islam on Allahin uskonto.



Miksi Allah loi kannabiksen? ;P

Se mitä joskus tripeillä ja jopa savupäissään näkee kokee ja oivaltaa, on todellista totuutta... Ne jotka eivät uskalla nähdä, sitten leimaavat totuuden hulluudeksi. Helvetti sentään. Olen taas vastuuton, väitän että muka HALLUSINAATIOT ja HARHAT ovat totta - mutta kun itse omin silmin näkee ja omalla tietoisuudella kokee, kun itse ymmärtää miten koko minä ja yhteiskunta on yhtä harhaa, miten olemme vain hassu sattuma evoluution jumalallisessa ihmeessä ja ainut tarkoituksemme on olla hetkessä - olemme täällä koska meidän syntymisemme on ollut mahdollista - ja itse kokee Jumalan niin puhtaana kuin se ihan todella on... Olo on kuin Galileilla, joka itse omin silmin näki planeetat ja tuli tuomituksi kerettiläisenä. Olisivat inkvisiittorit itse kurkanneet kaukoputkeen, evottajat. Vittu. "En näe virtahepoa olohuoneessa koska en suostu myöntämään että näkisin sen, joten sitä ei ole"

Peeäs: psykedelia ei päihdyttäviä kemikaaleja vaadi, vaan psykedelia on se matemaattinen, deterministinen ääretönulotteinen todellisuus jossa fotoni on yhtäaikaa kaikissa faasiavaruuden tiloissa nauraen paskaisesti ihmisen rajalliselle arkiymmärrykselle. Psykedelia on Jumalaa, ei huumetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.