IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 03:07

Luin tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Laitoin tämän tänne ja pyydän eräitä ihmisiä kopioimaan tämän saman tarinen omaan päiväkirjaansa. Näillä henkilöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1. Kopioi tämä päiväkirjaasi
2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sydäntäsi.

Kuten huomaat, minä valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

Ystävät ovat kuin enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloillemme kun siivissämme on jotain vikaa, emmekä muista kuinka lennetään. <333

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 01:17

Kiva tietää...

Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman sua.

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 10:57

Ja vielä eilisestä, kummin ylpeys oppi nousemaan tukea vasten <3333 Myös kummi luokitellaan tueksi ;)

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 10:56

Ihmeitä tapahtuu edes vähän!!

Eilen iltapäivällä soitin sinne missä kone on ollut huollossa tiltattuaan 3 päivän toimimisen jälkeen ja räyhäsin kuinka tärkeä osa kone on mun töitä ja koulujuttuja ja kaikenlaista niin kappas vaan kun tunnin päästä tuli viesti että koneen saa noutaa, odotan nyt mielenkiinnolla kuinka kauan tällä kertaa kone kestää kun tehtiin sama huolto kun viimeksi xD

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 10:46

Eilinen oli kuin unelma. Töissä pikkasen hajotti mutta ei se mitään, kun tulin kotiin postilaatikossa odotti kauan odotettu veroilmoitus ja palautuksia tulee + ****E JA MÄ ITKIN ONNESTA!
Oli myös mukavaa että eilen tuli palkkaa ja tänään tuli palkkaa MUTTA illalla sitten läppäri teki taas lakon ja V*TUTUS NOUSI TUHANTEEN... Että sellasta.. Ja tänään se matkaa taas huoltoon.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 00:48

Vitutus on täysin 1000 taulussa.

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 01:49

ja niin valkeus saapui taas!!!

JES JES JES mun läppäri vihdoin suvaitsi saapua huollosta <33333

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 11:09

kummin ihanuus oppi eilen konttaamaan <33333333333

[Ei aihetta]Torstai 03.04.2008 14:18

mä olen ihan täysin kevätmasennuksessa. ei tuu menee bikinit kesällä mutta pakko kyllä tsempata ihan mielettömästi en oo kerenny ainakaan 3 viikkoon salille mutta nyt alkaa tollaset kauniit lenkkeilysäät niin saan itteeni niskasta kiinni :D

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 10:19

Ei mee kovin vahvasti:


-huomenna tentti, toinen kirja lukematta
-tehtävän palautus huomenna ( otin virkavapaata et saan tehtyä)
-läppäri edelleen huollossa
-eilen piti tulla palkat ja ei tullu, tänään tuli ja liian vähän
-virkavapaa vähennetään seuraavasta palkasta
-palkan vajauden takia en saanu suoritettua samantien kaikkien laskujen maksua


ja sit varmaan jotain muutakin mutta nyt v*tuttaa niin suuresti et ei kannata miettiä enempää :D