IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Bileet <33Keskiviikko 25.01.2006 01:31

Eilen oli todella kiva päivä :) Onko joku joskus sanonut että ihminen tarvitsee unta? Ei todellakaan..Minä todistin sen, kahden tunnin yöunilla voi ihan hyvin mennä kouluun suoraan kun baarintiskiltä olisi tullut ja haju joka on hiuksissasi on MAHTAVA :D Meijän pojat joras ja tytöt joras ja sit niinqu kaikki joras ja oli megasuperii ihqDAA oltii julkkiksii ja sillee <333

Kiitos kaikille jotka tunnistaa niin eilisestä :) Oli fantsuuuuuuuu!! Taas sit joku päivä <3

jees jees :)Perjantai 06.01.2006 16:59

elämä hymyilee,vai hymyileekö? aloin pohtia asiaa kun eräs ystäväni sanoi polttavansa päiväkirjansa että jos hän kuolee niin kukaan ei koskaan saisi niitä käsiinsä. Hmm...Mietin sitä että mitäs jos joku meistä kirjoittajista täällä nukkuisi pois toiseen maailmaan niin meidän päiväkirjamme jäisivät tänne näkyviksi ikuisiksi ajoiksi? Ei kukaan varmaan tänne pistä syvimpiä tuntemuksiaan mutta silti . Pohtikaapa asiaa. Joitain sanoja ei voi sanoa ääneen joillekkin ihmisille joten jos minä joskus kuolisin pois, tahtoisin että joku näyttäisi heille tämän tekstin.

Montaa ihmistä tahtoisin hakkaa mutta on niin monia hyviä ystäviä ja tuttuja jotka ovat elintärkeitä vaikka en haluakkaan kenenkään varassa elää. Otetaan esimerkiksi oma luokkani. Joskus on montaa heistä tehnyt mieli lyödä ja varmasti hekin joinain päivinä minua, mutta ovat silti niin rakkaita. Olen saanut nyt viettää heidän kanssaan 2½ vuotta elämästäni ja en voi sanoin kuvailla kuinka upeita ja mahtavia ihmisiä olen saanut elämääni. En vaihtaisi päivääkään niistä pois. En tiedä miten joskus voisin kiittää heitä kuluneista vuosista ja saada näitä vuosia lisää. Mutta meidät kohtaa valmistuminen toukokuussa ja en tiedä mitä sitten tekisin. Kun on tottunut menemään joka päivä tuttujen ihmisten ympärille ja yhtäkkiä he ovatkin jotenkin kadonneet elämästäsi. Toivon että niin ei käy ja pystymme olemaan ystäviä jatkossakin.

En voi sanoa että kukaan tuntee minua kokonaan. En tahdo päästää ketään liian lähelle.. Kaipaan ritaria joka nostaisi minut ylös ihmissuhde suosta ja opettaisi uudestaan rakastamaan eikä kovettaisi minua entisestään. On turhaa sanoa että kyllä ne tietää kenestä välitän koska jos ihmisille ei sitä joskus sano päin naamaa he eivät sitä tiedä. Tai ehkä tietävät!!Pienistä eleistä ja vaikka siitä kun hän ostaa sinulle tikkarin , pieni asia mutta suuri esimerkiksi minulle.

oivoi..Sunnuntai 18.12.2005 02:55

Miks ihmeessä mun kohdalle sattuu kaikki kusipäät kaksilahkeiset miehet? Alkaa jo vähitellen ketuttaa ihan olan takaa ja raivo jyskyttää takaraivossa. Eilen olisi tehnyt niin mieli tinttasta sinua käytöksesi takia mutta säästelin nyrkkiäni. Sä sait mut itkemään ja sä et tajuu että muhun oikeesti sattuu. Aamulla ehkä hetken aikaa asiaa ajateltuani päädyin soittamaan Apulannan biisiä minkä kertsi meni jotenkin näin " Sä et v*ttu ansaitse mua" . Ehkä mä ajattelen noin. Mä en jaksa ajatella että oon menettäny jotain vaikka kuitenkin sattuu niin perkuleesti. Ehkä meitä ei sitten oo tarkotettu edes yrittämään tätä juttua pidemmällä. Ole sä kusipää niin mä jään etsimään jotain parempaa..
- Vanhemmat »