IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Kolme pääsyytäTorstai 27.03.2008 01:56

Melko monelle on varmaankin tullut selväksi se, että vastustan laajamittaisesti harjoitettua maa(ha)nmuuttoa ja monikulttuurisuushanketta. Siitä en ole niin varma, kuinka moni on selvillä syistä siihen, miten asiasta ajattelen. Syynä saattaisi olla kaiken vieraan sairaalloinen pelkääminen, rasismi tai rotuviha tai sitten ihan vain puhdas pahuus. Mutta kun ei. Kerron tässä kolme pääkohtaa ajattelulleni asian suhteen. Haluan painottaa näin heti alussa, että termit maahanmuutto ja monikulttuurisuus tarkoittavat lähinnä kansainvaellusta muslimimaista, siis pääasiassa Lähi-idästä, Pohjois-Afrikasta ja Afrikan sarvesta ja näiden ihmisten kantaväestöön sulautumisen haittaamista.

1) Ensimmäinen peruste on periaatteellinen arvokysymys. Haluan, että Suomi pysyy suomalaisena. Suomi ei ole suomalainen, jos suuri osa väestöstä on muita kuin suomalaisia. Monesti saa kuulla sellaista valistusta, että kulttuurimme rikastuu kun maahan muuttaa suuri joukko muslimeja. Näiltä valistajilta voisi kysyä, että rikastuivatko intiaanien kulttuurit kun eurooppalainen mies kristinuskoineen saapui Amerikkaan? Tilanne islamin leviämisen kanssa on sama. Se on jyrännyt alleen lukuisia kulttuureja ja nyt se tekee näennäisen rauhanomaista tuloa Eurooppaan. Kulttuurien rikkautta minusta on se, että tällä pallolla on monenlaisia kulttuureja. Ei se, että yksi voimakas uskonto on vallannut jokaisen kolkan. Etnistä diversiteettiä ei lisää myöskään se, että kaikki ovat maitokahvin värisiä ja kaikilla on mustat kiharat hiukset.

2) Taloudelliset kysymykset. Maahanmuuttajien haalimista perustellaan sillä, että työvoimapula iskee ja on välttämätöntä, että maahanmuuttajia otetaan paljon. Tämä väite on ammuttu alas hienosti mm. tutkija ja tietokirjailija Sampo Terhon toimesta. Tosiasiassa maahanmuuttajien tuoma muutos kansantalouteen on se, että huoltosuhde heikkenee. Vaikka muslimiperheen mies kävisikin töissä, vaimo on kotona synnytyskoneena, koko ajan joko raskaana tai sitten pienen lapsen kanssa, joita kertyy samanlainen lauma kuin lähtömaassakin oli tapana. Kokonaan työvoiman ulkopuolella siis. Tällainen perhe heikentää huoltosuhdetta. Suurin osa muslimimaahanmuuttajista ei kuitenkaan koskaan työllisty ja ulkomailta saatujen kokemusten mukaan maahanmuuttajien työttömyys on hyvin voimakkaasti periytyvää. Mitä enemmän on maahanmuuttajia, sitä huonompi on huoltosuhde. Tämä kaventaa jaettavaa kakkua, eikä veroja voida sen laventamiseen nostaa loputtomasti. Tällainen kehitys johtaa siten hyvinvointiyhteiskunnan romahtamiseen. Toinen taloudellinen peruste on se, että vain harva maahanmuuttaja kuuluu ammattiliittoon. Järjestäytyneisyysaste on olennainen asia työehtosopimusneuvotteluissa. Mm. kiinteistöpalvelualan palkat ovat huonot osin siksi, että järjestäytyneisyysaste on matala. Maahanmuutto näkyy tämän alan ihmisten palkkapusseissa varsin konkreettisesti. Jokaisen duunarin olisi syytä vastustaa kiivaasti laajamittaista maahanmuuttoa, mutta jostain syystä vasemmisto on ottanut maahanmuuton tavoitteekseen.

3) Turvallisuus. Maahanmuuttajat tekevät kotikaupungissani 40,9% raiskauksista 3,2%:n väestönosuudella. Aika reipas yliedustus. Kun tästä summasta vähennetään venäläiset, eurooppalaiset ja muut länsimaalaiset, jotka eivät raiskaa sen ihmeemmin kuin suomalaisetkaan, saadaan muslimimaahanmuuttajille aika huikea raiskausaktiivisuus. Tuoreen tiedon mukaan koko maassa 50% ryöstörikoksista on muiden kuin kantaväestöön kuuluvien tekemiä. Ja kerrotaanpa vielä maahanmuuttajien osuus rikoksista pahimmissa, rasistisesti motivoituneissa rikoksissa. Parin prosentin osuudella kaikista maassa olevista maahanmuuttajat yliedustivat tässäkin hienosti kolmanneksella kaikista rikoksista. Minusta tällainen turvallisuuden heikkeneminen on kova hinta siitä, että saadaan etnistä värinää öisille kaduille. Vai pitäisikö asiaa kysyä vielä siltä naiselta, joka joukkoraiskattiin aiheuttaen pysyvä vamma tapauksessa, johon liittyivät sakset?

Tässä siis pääasialliset syyt. Kohtaan 2 olisin voinut kirjoittaa vielä aiheesta Richard Lynn & Tatu Vanhanen: IQ and the Wealth of Nations ja mainita Ellilän huomiosta asiaan liittyen, mutta koska Ellilälle annetaan tuomio kirjoittelustaan vasta huomenna, en ota sitä nyt mukaan tähän perusteluun.

Jos tätä lukemaan eksyy joku maahanmuutto- ja monikulttuurimyönteinen, kuulisin mielelläni puolustuspuheenvuoron ja perustelut sille, miksi nämä asiat ovat hyvä juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.