IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Paluu aiempaan kirjoitukseenKeskiviikko 02.04.2008 03:06

Ennen kuin ruodin tuota HS:n viimeisintä sunnuntainumeroa, palaan aiheeseen kolmesta perusteesta. Vähemmistövaltuutettu (ohi- ja yli)tulkitsee lakia kiihotuksesta kansanryhmää vastaan seuraavasti:

"Kiellettyjä ovat muun muassa kansanryhmää koskevat vahvasti harhaanjohtavat ja yleistävät väitteet. Tällaisia ovat esimerkiksi väitteet, joiden mukaan tietty kansanryhmä syyllistyy tai on syyllistynyt rikoksiin. Yksittäiset henkilöt voivat syyllistyä rikoksiin mutta tätä ei voi yleistää koskemaan koko kansanryhmää."

Pitää siis tarkentaa, että Tampereella 40,9% raiskauksista on maahanmuuttajayksilöiden tekemiä. Samoin koko maan ryöstörikoksista 50% on sellaisten yksilöiden tekemiä, jotka eivät kuulu kantaväestöön. Nämä eivät siis ole maahanmuuttajien tai muiden kuin kantaväestöön kuuluvien yksissä tuumin tekemiä, vaan yksilöiden. Konvertoikaa saman kaavan mukaan kaikki muutkin epähuomiossa tekemäni yleistykset, niin ei tule sellaista väärinkäsitystä, että haluaisin kiihottaa ketään. Edes vähemmistövaltuutettua. En halua itsestäni jatkoa TomaShotille tai Ellilälle.

Vähemmistövaltuutetun sivuilla lukee:

"Tutkintapyynnön kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi tehdä rikoksen tekijän kotipaikkakunnan poliisille. Jos tekijän henkilöllisyydestä tai kotipaikasta ei ole tietoa, tutkintapyynnön voi tehdä Helsingin kihlakunnan poliisilaitokselle."

Muistakaa siis ilmiantaa poliisille ne tiedotusvälineiden edustajat, jotka väittävät suomalaisten syyllistyvän erilaisiin laittomuuksiin, kurittomuuksiin tai paheisiin jotenkin poikkeuksellisen paljon. Vähemmistövaltuutetun mukaan tällaiset väittämät ovat rikoksia. Epäilen kuitenkin, ettei valtionsyyttäjä Mika Illman riennä avuksenne.

Vaikka yhteiskunta koostuu ihmisistä ja ihmiset taas yksilöistä, yksilöiden välillä on suuria eroja. Työkavereina on ja on ollut kantaväestöön kuuluvien lisäksi muslimeja ja afrikkalaisperäisiä. Näitä vähemmistöjä on ollut työn luonteen vuoksi jopa huimana yliedustuksena. Ahkeruuden, tarkkuuden ja vastaavien ominaisuuksien suhteen he ovat asettuneet janan molempiin päihin, kantaväestön sijoittuessa siihen välimaastoon. Minusta oli oikein mukavaa, kun eräs maahanmuuttajarouva pyysi minua mukaansa työkohteestani näyttääkseen kuinka hyvää jälkeä on saanut aikaiseksi. Ja hienoahan se olikin! Sellaista, josta on syytäkin olla ylpeä.

Edelleen olen sillä kannalla, että laajamittainen maahanmuutto on vahingollista kaikilla tavoilla. Vaikka hassun paljon piilossa oleva arvojohtajamme Halonen onkin jossain välissä sanonut, ettemme voi ottaa vain rusinoita pullasta, minusta meidän tulee tehdä juuri niin. Meidän tulee haalia nimenomaan ahkeria työntekijöitä ja sen lisäksi meidän pitäisi ottaa todellisia hengenvaarassa olevia väärinajattelijoita pakolaisina. Sen sijaan emme voi ottaa politiikaksi sitä, että otamme jokaisen tulijan jostain päin maailmaa humanitäärisistä syistä vain, koska jossain ei ole niin kivaa kuin täällä. Sellainen politiikka houkuttaa rikollisia ja satunnaisen onnen onkijoita maahan, joista ei ole muuta kuin kertomaani harmia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.