IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Ne tekevät sen ihan itse (osa 6234)Torstai 27.11.2008 13:30

Jussi Halla-ahosta käydään jatkuvasti farssin piirteitä omaavaa vääntöä Wikipediassa. Artikkelia on useita kertoja yritetty äänestää poistettavaksi ja nyt kun tohtori Halla-aho on vakiinnuttanut paikkansa nettisanakirjassa, artikkelin sisältöä pyritään muuttamaan suuntaan jos toiseenkin. Mielenkiintoisin kannanotto artikkeliin on tullut Petri "kansanedustajan veli" Krohnilta:

"Suhde aseisiin ja asepalvelukseen on olennaista Suomen Sisun jäsenistä kirjoitettaessa. Sisulaiset pääsääntöisesti ovat aktiivisia Maanpuolustuskoulutusyhdistuksen johtamassa vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa. Moni säilyttää kiinalaista AK-47 -rynnäkkökivääriään kotona sängyn alla. Vasemmistossa yleistyvän käsityksen mukaan sisulaiset ovat rakentamassa jonkinlaista salaista Gladio-organisaatiota, jonka tarkoituksena on "vaaran" uhatessa "neutralisoida" ideologiset vastustajat ennalta laadittujen tappolistojen mukaan. (Olen itse ollut paikalla tilaisuudessa, jossa nimettömät toimittajaksi naamioitunet Sisun jäsenet ovat olleet kuvaamassa osaanottajat, ilmeiseisenä tarkoituksenaan tällaisten vastustaja-listojen laatiminen ja kuvittaminen.) -- Petri Krohn 26. marraskuuta 2008 kello 15.59 (EET)"

Olen tainnut jo useaan otteeseen mainita, ettei punaviheriötä tarvitse mustamaalata millään tekaistuilla väitteillä, vaan ne tekevät sen ihan itse ja vieläpä pyytämättä. Ainakin minulle tulee sellainen vaikutelma, ettei tuollaista tekstiä voi tuottaa ilman joko hyvin vilkasta mielikuvitusta tai surullisemmassa tapauksessa ilman vakavaa häiriötä todellisuudentajussa.

http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Keskustelu%3AJussi_Halla-aho&diff=5875164&oldid=5875130#Sisu_ja_pyssyt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.