IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Mitä islam ei ole ja mitä se on.Torstai 15.11.2007 03:47

Joku aikanaan kutsui minua rotuvihaajaksi johtuen arvostelustani islamia kohtaan. Ei, islam ei ole rotu. Suomessa on nostettu syyte uskonrauhan rikkomisesta muhammad-kuvien julkaisusta. Ei, oikeuden päätöksen mukaan uskonrauhaa ei rikota, vaikka kohua aiheuttaneita kuvia julkaistaan.

Islam ei ole vain uskonto. Se on myös sitä, mutta se ei ole vain sitä. Se on paljolti poliittinen ja yhteiskunnallinen aate. Ismi siis. Suomen islamilainen puolue ajaa islamilaista lakia, shariaa maahamme. Kyse ei ole uskonnosta, vaan politiikasta. Vaikka Hesarin kyselyn mukaan suurin osa suomalaisista hyväksyy sharian, minä en. Minä en hyväksy sitä, että avioliiton ulkopuolisista suhteista tai homoseksuaalisuudesta annetaan kuolemantuomio, se ei vastaa oikeuskäsitystäni. En halua tuollaista ajattelua tähän maahan. En edes suvaitsevaisuuden nimissä, sillä noin suvaitsematon aate tuhoaa suvaitsemisen.

Jos googletatte kuvia hakusanoilla "islam" ja "nazi", saatte paljon kuvia, joissa muslimit osoittavat kunniaa Hitleriä kohtaan. Ei, tämä ei ole natsikortin käyttö, muslimit itse pelasivat sen kortin pöytään heiluttamalla hakaristilippujaan ja ihannoimalla juutalaisten suurta onnettomuutta.

---

Itsehän hankin itselleni jo fatwan laittamalla muhammad-koiran kuvan ihkuboksiini. Toistaiseksi olen elossa, eikä kukaan ole uhannut henkeäni. Hyvä näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.