IRC-Galleria

Joulu tulee, oletko valmis?Sunnuntai 30.11.2008 16:51

Jahas, niin se aika vaan rientää. Vasta juhlittiin juhannusta ja nyt on jo 1. adventtisunnuntai, joulu ja uusi vuosi alkaa olla ovella. Viikot vierii ohi nopsaan..

Tulipa käytyä pitkästä aikaa kunnolla ns. nollaamassa kaakonrannassa, viimeksi e-typen keikalla on tullut oltua viihteellä kyseisesä paikassa ja se taisi olla lokakuuta se, joten onhan siitäkin aikaa. Nyt voi hyvillä mielillä taas jouluun asti vietellä selviä viikonloppuja. Rahatilanteen kannalta se onkin ihan hyvä asia.

Pitäisi alkaa miettimään joululahjojakin. Miettiä taas muutamat kaverilahjat jotka sopii kuluneeseen vuoteen ja ostaa kummipojalle jotain kivaa. Eri asia mitä, koska kun on näin köyhänpuoleinen niin ei ole varaa hommata sitä jääkiekkohallia tai urheiluautoa.. Veljen synttäritkin olisi itsenäisyyspäivänä, näinköhän sillekin kyömynenälle ostaisi jotain?

Näinköhän sitä saa aikaisiksi vielä käydä Helsingissäkin tässä joulukuun puolella vai jääkö homma taas suunnitteluasteelle. Pitäisi saada tuo runokokoelma taas koostettua kuntoon ja antaa Henkalle viimevuotiseen tapaan..

Kaikenlaista puuhaa riittää. Nyt sen sijaan on kyllä käytävä varmaan kärsälleen, tuppaa noiden iltarientojen jälkeen väsyttämään rankanlaisesti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.