IRC-Galleria

Köyhän TaivasLauantai 09.02.2008 11:41

En ole saanut käteeni Rolexia
lämäriäni vaivaa anorexia
en ole lentänyt Bahamasaarille
olen tehnyt pesäni näille kulmille

Herrajumala
Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan
sä annat köyhälle köyhän taivaan

En ole edennyt elämän uralla
mua on taputeltu kumipatukalla
en naisiin tee mä suurta vaikutusta
mun tyylini on harmaa ja musta

Herrajumala
Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan
sä annat köyhälle köyhän taivaan

En ole ehtinyt pohtia avaruutta
enkä etsiä ihmisen tulevaisuutta
ja vain kerran kadulla ohimennen
luulin nähneeni Jeesuksen

Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan
sä annat köyhälle köyhän taivaan

Merkillistä tuo maailman meno..Torstai 31.01.2008 22:52

"Itsemurhalla uhannut viisikymppinen mies aiheutti piiritystilanteen Muhoksella Pohjois-Pohjanmaalla torstaina. Poliisi sai tiedon miehen aikeista iltapäivällä hieman ennen kello neljää. Miehen poika oli soittanut Muhoksen poliisille ja kertonut isänsä aikeista.

Piiritys kesti kaikkiaan reilun tunnin, kunnes mies tuli ulos ja antautui. Mies on kiinniotettuna ja häntä epäillään laittomasta uhkauksesta."


Ai että kun mies ei nyt sitten toteuttanutkaan uhkaustaan vaan tuli esimerkiksi piirityksen aikana toisiin aatoksiin, rapsahtaa syyte laittomasta uhkauksesta? Hienoa, näin täällä pitää toimia. Älä tapa itseäsi ja saat sakot.

Heidiltä syyhkäsin(idean)...Perjantai 25.01.2008 15:36

http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri


Matti - Kari: 99%

Veitsenheittoa harjoitteleva Kari puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: hyhmäinen JägermeisterOtto - Matti: 93%

Ryyppyreissunne on siunattu uskomattomilla onnenpotkuilla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: irkkukahviTeemu - Matti: 96%

Teemu ja Matti viihtyvät erinomaisesti kimpassa pullot kourassa, kunhan viina ei pääse loppumaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: B52
Sami - Matti: 47%

Huonomminkin voisi olla, mutta ainakin rähinän vaara on mitä ilmeisin, kun Sami saa nauttimistaan väkevistä känkkäränkkähumalan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: taskulämmin kossu
Satu - Matti: 47%

Huonomminkin voisi olla, mutta ainakin rähinän vaara on mitä ilmeisin, kun Satu saa nauttimistaan väkevistä känkkäränkkähumalan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: taskulämmin kossuMatti - Janne: 43%

Matti löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Janne on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: salmariHyvin on Kaveriporukka hallussa, Teemun, Karin ja Oton kanssa aina hauskat reissut, nyt sen todistaa jo laskurikin.

Lappeenrantalaista vieraanvaraisuutta.Tiistai 15.01.2008 03:32

Tulipa käytyä tuossa kaverin ja sen miehen uutta kämppää katsastamassa Lappeenrannassa lauantaina. Samalla reissulla pistäydyttiin sitten katsomassa Lappeenrannan yöelämää.

Parin Billy The Kidissä nautitun tuopposen jälkeen siirrytiin Divaan. Jossain vaiheessa iltaa sitten satuin istumaan suomirokkipuolella pöydän ääressä. Pöydällä oli oman lonkerotuoppini lisäksi 2 muuta lonkeroa, tosin toisella puolen pöytää. Siinä istuessani siihen porhalsi diskopuolelta joku hyypiö, joka nappasi toisen lonkerotuopin ja täytti sillä oman vajaan lonkeronsa. Tuossa vaiheessa ajattelin että tuoppi miekkosen itsensä ja en kiinnittänyt asiaan kummempaa huomiota. Täytettyään tuoppinsa mies haihtui takaisin diskopuolen uumeniin.

Noin parin minuutin kuluttua pöydän ääreen saapui suomirokin tanssilattialta nuori naishenkilö, joka katseella haki omaa tuoppiaan pöydältä ja nappasi sitten mukaansa jäljelle jääneen "vapaan " lonkeron. Tässä vaiheessa ounastelin jo että äskeinen mies täytteli omaa tuoppiaan jonkun muun paukusta, eikä omastaan. Nooh..

Meni taas hetki ja toinen nuori nainen saapuu pöydän ääreen, haravoiden silmillään nyt jo toisiin maisemiin kadonnutta tuoppiaan. Tämän jälkeen katse siirtyy minun tuoppiini, jota kaikessa rauhassa siemailen pöydän äärellä. Tyttö huutaa minulle jotain pöydän yli, mutta osoitan kädellä korvaani ja yritän viittoa että en kuule melun yli hittoakaan mitä hän sanoo(vaikka minulla onkin aavistus asiasta). Tämän jälkeen tyttö huutaa vielä jotain ja näyttää vihaisesti keskisormeaan ja poistuu.

Menee noin 15 sekuntia ja pöydän ääreen saapuu uhkaavan oloinen, mustaan huppariin pukeutunut siilitukkainen jannu. Mies katsoo minua vihaisesti, huutaa jotain(johon viiton taas etten kuule mitään ellei kys. henkilö saavu lähemmäksi), näyttää nyrkkiään, osoittaa sormellaan minua ja sen jälkeen sieppaa lonkeroni pöydältä itselleen. Tuossa vaiheessa ei ole enää mitään epäselvää, miksi mies niin teki, mutta rauhaa ja terveyttä(omaani) rakastavana henkilönä en nosta asiasta mekkalaa ja annan asian olla.

Tässä vaiheessa kaverini on jo tulossa välienselvittelyyn mukaan, nähdessään tilanteen tanssilattialta käsin ja estääkseen mahdollisen tulevan tappelun(johon olen syytön osapuoli). Käännyn katsomaan kaveriani ja samalla hetkellä tuoppini vilahtaa aivan ohimon vierestä kaverini ja minun väliin lattialle hajoten, samalla roiskuttaen suurimman osan lonkeroista minun ja ystäväni päälle. Menee noin 2 sekuntia ja paikalle saapuu portieeri, joka kysyy ystävältäni tuopin heittäjän alkuperää. Ystäväni osoittaa mustahupparista miestä, samaa joka juuri syyhki tuoppini hetki sitten. Portieeri ei tuhlaa aikaa, vaan nappaa miehestä tukevan halausotteen selkäpuolelta ja kantaa miehen kovakouraisesti pihalle. Miehen oletettua naisystävää ei näy missään ja tilanteen ollessa edelleen hieman kireä, päätämme poistua hetkeksi paikalta tupakointiloihin.


Toisin sanoen vituttaa ihan armottomasti kaikki saatanan urpot, jotka tulee joko ilman syytä haastaamaan riitaa, tai sitten ilman sen kummempia kysymyksiä viskelemään tuoppeja toisten päälle. En tiedä mikä kaitselmus minuakin oikein vahtii, sillä tilanteessa oli saattanut käydä aika pahasti jos en olisi viime hetkellä kääntänyt katsetta ja tuoppi olisi lentänyt suoraan päin kasvoja.

Kysyin vielä välikohtauksen jälkeen baarimikolta(joka tuli tuopin heiton jälkeen myös paikalle) että olisikohan mahdollsta saada ilmainen tuoppi korvauksena läpimärästä ystävästäni, omista kastuneista vaatteista ja menetetystä tuopista. Vastaus oli lyhyydessään tyly: "en minä sitä tuoppia heittänyt". Tottahan sekin tietysti on, mutta miehellä on silti ehkä vähän opittavaa siitä, mitä tulee asiakaspalvelun saloihin..

Buah hah hah haa.........haa.Keskiviikko 02.01.2008 13:46

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.

01. Mitä pelkäät?
- Honda Civic del Solia. (kaksipaikkainen targatyyppinen auto, jota Honda valmisti 1990-luvulla.)

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
- Simmiaksen. (Simmias oli antiikin kreikkalainen filosofi. Hän oli Kebeen ystävä ja tämän lailla kotoisin Thebasta. Häntä opetti pythagoralainen Filolaos. Simmiaasta ei tiedetä paljoakaan. Hän esiintyy Platonin dialogissa Faidon. Diogenes Laertios kertoo, että hän kirjoitti useita dialogeja.)

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
- Kongot. (Kongot ovat Keski-Afrikan suurin kansa, jolla on pitkä ja merkittävä historia sekä itsenäisenä että alistettuna kansana.)

04. Mitä palvot?
- ULEB Cupia. (ULEB Cup on eurooppalaisille seurajoukkueille tarkoitettu koripallokilpailu.)

05. Salainen fetissisi?
- Mikki Kunttu. (Mikki Kunttu (s. 1971) on suomalainen valosuunnittelja.)

06. Mistä näet unta ensi yönä?
- Konstanz:sta. (Konstanz on yliopistokaupunki Etelä-Saksassa, Baden-Württembergin osavaltiossa, Bodenjärven rannalla. Kaupungissa on 80 000 asukasta.)

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
- Tampereen vanha hautausmaan. (Tampereen vanha hautausmaa sijaitsi 1881 valmistuneen Aleksanterin kirkon vieressä. Tämä Tampereen kaupungin ensimmäinen hautausmaa oli käytössä vuosina 1784-1880. Sen käyttö päättyi kun uusi hautausmaa valmistui 1880 Kalevankankaalle.)

08. Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?
- Spinaakkeripuomista. (Spinaakkeripuomi (spinnupuomi) pitää spinaakkerin tuulen puoleista alakulmaa paikallaan. Puomin toinen pää on kiinni maston keulan puolella ja toinen spinaakkerin alakulmassa.)

09. Mitä keräilet?
- Enneadeja. (Enneadilla tarkoitetaan muinaisen Egyptin jumalryhmää. Nimitys tulee kreikankielisestä sanasta joka tarkoittaa yhdeksää.)

10. Mihin paras muistosi liittyy?
- Ehtoopalvelukseen. (Ehtoopalvelus (lat. vesper) on ortodoksisessa ja katolisessa kirkossa liturgisen vuorokauden ensimmäinen palvelus, joka toimitetaan vuoden jokaisena päivänä illalla periaatteessa ennen auringonlaskua.)

11. Turhin tietämäsi asia?
- Rullakiekko. (Rullakiekko on jääkiekon kaltainen peli, jota pelataan rullaluistimilla jääkiekkokaukalossa. Kaukalon alusta voi olla betonia, puuta, muovia tai asfalttia.)

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
- Deadly Alliancesta. (Deadly Alliance on Mortal Kombat tappelupelisarjassa esiintyvä liittouma. Sen perustivat kaksi velhoa, Quan Chi ja Shang Tsung, tarkoituksenaan herättää henkiin kuolleen lohikäärmekungas Onagan voittamaton armeija.)

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
- Johanneksen (usurpaattori) kanssa. (Johannes (lat. Ioannes) oli roomalainen virkamies, joka julistautui Länsi-Rooman keisariksi Honoriuksen kuoltua vuonna 423. Ennen tätä Johannes oli toiminut notaarina ja hänen henkilöstään ei tiedetä paljon mitään.)

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
- Katolikos. (Katolikos on korkea kirkollinen arvonimi, jota käyttävät muiden muassa Armenian ja Syyrian orientaaliortodoksiset kirkot korkeimmasta piispastaan.)

15. Entä itkemään?
- Uexküll. (Uexküll tai Üxküll (ruots. Yxkull) on baltiansaksalainen aatelissuku. Suku saa nimensä latvialaisesta Ykskylän kaupungista, liiviläisten muinaisesta pääkaupungista.)

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
- Huomenta Suomi. (Huomenta Suomi on suomalainen MTV3-kanavan aamuajankohtaisohjelma. Ohjelman ensimmäinen lähetys esitettiin Kolmoskanavalla 1. joulukuuta 1989.)

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
- Depfa Bank. (Depfa Bank on julkisen sektorin rahoittamiseen erikoistunut saksalaislähtöinen pankki. Sen päämaja on Irlannissa ja pörssinoteeraus Frankfurtissa.)

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
- Benetton Formula. (Benetton Formula Ltd., usein tunnettu nimellä Benetton, oli kausilla 1986–2001 toiminut Formula 1 -talli. Tallin omisti Benettonin perhe, joka tunnetaan paremmin perheen perustamasta vaatemerkistä ja -yrityksestä Benetton Group.)

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
- Korn (vuoden 2007 albumi). (Untitled[1] on Kornin kahdeksas studioalbumi, joka julkaistiin Yhdysvalloissa 31. heinäkuuta 2007. Normaalissa versiossa levystä on 13 kappaletta, mutta deluxe-versio sisältää yhden enemmän (mukana on bonusraita "Sing Sorrow"). Albumi julkaistiin ilman nimeä, koska yhtyeen vokalisti Jonathan Davis halusi, että yhtyeen fanit saavat kutsua albumia millä nimellä tahansa.)

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
- Pekka Haaviston. (Pekka Olavi Haavisto (s. 23. maaliskuuta 1958 Helsinki) on suomalainen poliitikko, kansanedustaja ja entinen ministeri. Nykyisin hän on Vihreiden kansanedustaja ja Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen.)

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
- Paolo Barilla. (Paolo Barilla (s. 20. huhtikuuta 1961 Milano, Italia) on entinen kilpa-autoilija. Hän osallistui Formula 1 -sarjaan kausilla 1989 ja 1990 Minardi-tallin autoilla. Hän on Barillan pastasukua.)

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
- Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:ta, (Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto (AKT) on auto-, kuljetus- ja ahtausalan työntekijöiden ammattiliitto, joka kuuluu Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestöön. AKT:llä on 158 ammattiosastoa ja yli 50 000 jäsentä.)

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
- Internet-radiosta. (Internet-radio on radioasema tai -lähetys, jota voidaan kuunnella Internetin kautta.)

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
- Air France:n. (Air France on Ranskan kansallinen lentoyhtiö. Yhtiö kuljetti huhtikuun 2001 ja maaliskuun 2002 välillä 43,3 miljoonaa matkustajaa ja tuotti voittoa 12,5 miljoonaa euroa.)

25. Mikä sinä todella olet?
- Paltamon Rautatieasema. Paltamon rautatieasema (lyh. Pto) on Suomen rataverkon liikennepaikka rataosalla Oulu–Kontiomäki. Asema sijaitsee Paltamon kunnan keskustaajamassa Oulujärven pohjoisrannalla ja valtatien 22 varrella.)

Suuntaa Antavat. (Terveyden Edistämispainos)Keskiviikko 02.01.2008 13:08

Lupaus ja päätös kuulostaa liian lopulliselta ja tulee huono omatunto jos ei pysty lupauksia pitämään, joten tässä uuden vuoden suuntaa antavat - tähän tyyliin saisi taaplata vuonna 2008:


1. Laihduttaa. Karu totuus on että ei tässä olla mitään hoikkia poikia ja ylipainoisena olo on jo pelkästään terveyden kannalta epäterveellistä, joten nyt jos koskaan niitä kiloja karistelemaan!


2. Muuttaa. Kun kaikki on päällisin puolin hyvin, on vaikea haluta muutosta vaikka sen tarve olisikin. Nyt kun täältä alkaa viimeisetkin tuttavat haihtua, täytyy ajatella muutosta jo pelkästään mielenterveydellisestä syystä hyvänä asiana ja muuttaa toiselle paikkakunnalle omaan kämppään. Eri asia että minne..

3. Vähemmän Paskan Taputtelua. Viime kuukausina ja viikkoina on tullut pohdittua asioita, joita kaverini kutsuu paskan taputteluksi - kuinka tahansa paljon niitä spekuloi/taputtelee, ne pysyy silti samana eli paskana. Joten vähemmän paskan taputtelua, siitäkään ei koidu muuta kuin mielenterveydelle haittaa.

4. Tyttöystävä. Entinen orastava suhde meni vituiksi ja johti osittain paskan taputteluun, joten nyt täytyy yrittää oikein tosissaan saada sitä parempaa puoliskoa elämään, sekin auttaa henkisen terveyden edistämisessä.

5. Töitä. Liian pitkään tässä ollaan toimettomana istuttu jo, joten uutta työputkea päälle. Tämä kulkee oleellisesti käsi kädessä muuttamisen kanssa ja toista ei voi tapahtua ilman toista.


Näillä sitä siis lähdetään läpi vuoden 2008. Aika terveyspainotteisia tavotteita.

10 ajatustuokiota joulun ehtoolla.Maanantai 24.12.2007 05:29

1. Ei tunnu yhtään jouluaatolta.

2. Ei tunnu yhtään että olis joulu.

3. Ei tunnu yhtään talvelta.

4. Joko se on saamari joulukuu, vastahan oli syyskuu...?

5. Ois muuten aika jees saada pikaisesti vähän tuohta jostain suunnasta.. veikkauksen kalenterin perkelekin antoi odotetun 200e:n sijasta 7e, mikä yllätys.

6. Vielä noin kymmenisen tuntia ja sen jälkeen alkaa muutaman päivän pituiset bakkanaalit, ensin ruokaa liiteriin, sitten siiteriä liiteriin, sitten ruokaa liiteriin ja sitten uutena vuotena vähän tujummin hapanta. Tosin silloinkin vasta sitten kun raketit on ammuttu tähtitaivaalle.

7. Pitäs oikeasti miettiä nyt joku paikka mihin suunnistaa täältä kotoa, ilmeisesti Satukin lähtee kohtapuoleen Imatralle(25.12 edit, Lappeenrantaan), tänne ei jää kerrassaan ketään. Ja sekös vasta vituttaa.

8. Pitäis varmaan paketoida viimeiset joululahjatkin.

9. Hivenen hiukoo, viimeksi tullu syötyä jotain kunnollista sapuskaa 13 tuntia sitten.. puuh.

10. Mainitsinko jo rahanpuutteen? Toivottavasti joku sukulaisuus edes antaisi rahaa lahjaksi.

Perussettiä.Sunnuntai 16.12.2007 07:35

A 1st grade school teacher had twenty-six students in her class. She presented each child in her classroom the 1st half of a well-known proverb and asked them to come up with the remainder of the proverb. It's hard to believe these were actually done by first graders. Their insight may surprise you. While reading, keep in mind that these are first-graders, 6-year-olds, because the last one is a classic!

1.
Don't change horses - until they stop running.

2.
Strike while the - bug is close.

3.
It's always darkest before - Daylight Saving Time.

4.
Never underestimate the power of - termites.

5.
You can lead a horse to water but - How?

6.
Don't bite the hand that - looks dirty.

7.
No news is - impossible

8.
A miss is as good as a - Mr.

9.
You can't teach an old dog new - Math

10.
If you lie down with dogs, you'll - stink in the morning.

11.
Love all, trust - Me.

12.
The pen is mightier than the - pigs.

13.
An idle mind is - the best way to relax

14.
Where there's smoke there's - pollution.

15.
Happy the bride who - gets all the presents.

16. A penny saved is - not much.

17.
Two's company, three's - the Musketeers.

18.
Don't put off till tomorrow what - you put on to go to bed.

19.
Laugh and the whole world laughs with you, cry and - You have to blow your nose.

20.
There are none so blind as - Stevie Wonder.

21.
Children should be seen and not - spanked or grounded.

22.
If at first you don't succeed - get new batteries.

23.
You get out of something only what you - See in the picture on the box

24.
When the blind lead the blind - get out of the way.

25.
A bird in the hand - is going to poop on you.


And the WINNER and last one!
26.
Better late than - Pregnant

Jouluinen Kuu.Maanantai 03.12.2007 23:11

Jahas, joulukuu sitten koitti jälleen. Taaksepäin kun kattelee niin vuosi on taas takanapäin entistä nopeammin. Vaikka on vielä kuukausi jäljellä, niin tässä vaiheessa lienee hyvä jo ynnätä vuoden tapahtumia hiukkasen..

Kuten tavallista, alkuvuoden muistot on jäänet hiukkasen hämäräksi. Muistaakseni tuli käytyä Karin luona pari kertaa ja hauskaa pidettyä apaut kaikki viikonloput. Puhelinlaskutkin kasvoi eeppisiin mittasuhteisiin ku tuli jauhettua ja tulee edelleen jauhettua paskaa päivittäin kavereitten kanssa. Yksinäisyys raastoi sielua ja mielenterveyttä isolla raastimella.

Kevääseen päin mentäessä Ilosaari tuli taas tapetille ja kesän odottaminen. Töitäkin piisasi kun tuli oltua Parilassa 3kk töissä ja sai vähän työkokemusta kaupan alalta. Samalla sai tutustuttua herr et rouva Kauppiasiiin, Jameen ja Päiviin. Niillähän meni sitten poikki mutta Jamen kanssa ollaan edelleen yhteyksissä ja Päivi on pitäny lupauksensa ja ilmaset pullakahvit saa aina halutessa Parilasta. Nyt syssymmällä töissä ollessa tuli käytettyä kroonisessa rahapulassa sitäkin bonusta.

Kesä meni aika mukavasti mökkeilessä ja wowin pelaaminenkin maistui vielä joten kuten. Juhannuksena oli perushauskaa, Satun kanssa oltiin kaksistaan mökillä(tosin vierailevina tähtinä oli välillä Kikka ja välillä Sanna & Juha, joten ei ihan yksin keskenään kuitenkaan) ja toisena päivänä hengailtiin perinteikkääseen tyyliin Japen mökillä. Juhannuksen jälkeen tuli taas sitten luovittua tasaisesti eteenpäin, kunnes heinäkuussa vihdoin koitti vuoden odotetuin hetki: Ilosaari.

Tänä vuonna rokissa olikin sitten astetta reilummin porukkaa. Edellisvuoden 1 teltta vaihtui 5 teltan kommuuniksi ja porukkaa oli äkkiseltään laskettuna.. ainakin 12. Läppä lensi ja hauskaa pidettiin viinalla ja ilman taas koko viikonlopun edestä ja tuli nähtyä siinä sivussa muutama asiallinen bändikin, kuten omalla kohdalla ensimmäistää kertaa HIM. HIM:n pojat oli tosin vähän pettymys, pojat hoiti keikan sellaisella kliinisyydellä ja tylyllä ammattilaisuudella, että välillä tuntui jottei poikia kiinnosta muu kuin vetää keikka mahdollisimman nopeasti pois alta ja sen jälkeen pää täyteen... jossain muualla kuin Rokissa. Muuten kyllä oli kivaa ja tuli tavattua wowista(kin) tuttu, tarunhohtoinen Kenu ja terassillakin istuttiin vanhalla kaveriporukalla useampi tunti. Ainut mikä reissussa kusi, oli sää. Ja se kusikin sitten isolla rakolla, olisikohan ollut lauantain iltapäivä ja sunnuntain ilta ainoita hetkiä jolloin ei satanut. Maanantai-aamun parin tunnin nokosetkin keskeytyi ikävästi, kun telltaan rupesti tulvimaan vettä ja saatiin taas todeta miksi halvalla ei saa hyvää. Mutta sateestakin huolimatta erittäin jämäkkä reissu ja kieli pitkällä odotellaan taas ensi vuoden rokkia.

Muuten kesä sujuikin sitten perinteisimmissä merkeissä, kuten mökkeilyllä, saunomisella, baarireissuilla ja sen sellaisilla. Auringonlaskuja ja nousujakin tuli seurailtua varsin kiitettävästi.

Kesällä Satun aloitteen myötä tuli sitten itsekin laitettua suomi24:än treffipalastalle ilmoitus ja muutaman viestittelyn jälkeen tärppäsi paremmin ja törmäsin Rautjärvellä asustelevaan Heidiin. Elokuussa aloitettiin varovainen jutustelu mesen välityksellä ja juttu kohottautui Heidin tupareihin, johon lähdettiin Oton ja Saipon kanssa syyskuun lopulla. Ilta oli pienen alkukangertelun jälkeen melkoisen onnistunut ja sain rohkaistua itseni ja pyydettyä Heidiä illan viimeisille hitaille. Ilta päättyi pitkään suutelohetkeen ja haikeisiin jäähyväisiin.. (No ok, käytiin siinä vielä grillillä ja ajeltiin Imatralta pois, mutta kuitenkin..)

Tapahtuneen jälkeen ehdottelin treffejä ja viikko tuosta tapahtuneesta pakkasin dvd-soittimen, ruokakassit ja levyt autoon ja huristelin Rautjärvelle. Treffit oli suksee ja toisen viikon vierähdettyä päätettiin yhteisellä päätöksellä ryhtyä seurustelemaan.

Kaksi kuukautta kului kuin siivillä ja sain Heidin lisäksi tutustua Heidin vanhempiin ja kavereihin, jotka osoittautuivat mukaviksi tuttavuuksiksi. Sitten tapahtui taas jotain joka on tullut tutuksi minulle jo useaan kertaan pienen elämäni aikana - kaikki hyvä loppuu aikanaan. Oli tarkoituksena mennä Heidin luo lauantai aamupäivänä, mutta Oton houkuteltua baarireissulle Savonlinnaan ja sen myötä krapulan seurauksena meno venähti iltaan. Saavuin kuitenkin paikalle ja kokkasin odotellessa ruokaa ja sitten vieteltiin lauantai-ilta lyhyen kaavan mukaan. Sunnuntaina käväistiin päivälenkillä ja juopoteltiin glögiä ja pipareita tv.n äärellä, mietiskellen milloin sitä saisi aikaiseksi lähteä kiinalaiseen syömään ja lähtisinkö messiin Kaijan keikalle perjantaina. Noiden lisäksi heidi vaikutti tavallista vaimeammalta, mutta oletin että syy olisi vain pitkän työputken aiheuttamasta väsymyksestä.

Kotiinpäästyä ja Heidin tultua linjoille meseen illalla, pommikoneitten jyly nousi iltataivaalle ja lumisadetta povattiin sydämen seudulle - Heidi kysyi että tuleekohan tästä pitemmän päälle mitään ja että meidän ehkä kannattaisi erota. Tilanne tuli täysin puun takaa, ilmaan mitään ennakkovaroitusta ja olin syystäkin hieman järkytyynyt. Soittelin Heidille ja juttelin vielä mesessä lisää, mutta karu totuus oli nostanut ruman turpansa taas esiin ja niinhän siinä sitten kävi että 25.11 päättyi meidän lupaavasti alkanut seurustelusuhde. Sunnuntai ja maanantaipäivä meni kuin läpipääsemättömässä sumussa, miettien mikä meni vikaan ja mitä tein väärin ja taasko minulta viedään kaikki? Samalla tuli käytyä siskon luona toteamassa tilanne ja juteltua lähimpien kaverien kanssa puhelmiessa terapeuttisessa hengessä.

Nyt viikon on saanut sulatella asioita ja ikävä vihlaisee vieläkin välillä, mutta olo alkaa tuntua jo paremmalta. Siltikin tuntuu ajottain epätodellista, onko näin tosiaan tapahtunut vai onko tämä sittenkin vain pelkkää unta? Samaa mietin kuukausi takaperin kun totesin eläväni parisuhteessa, joten uskottava se kait on että tottahan tämä on. Joku minulle joskus sanoikin että vielä minäkin saan kokea rakkauden. Harmi vaan että unohti kertoa että se tuli vain 50 päiväksi lainaan. Mutta eipä tässä auta itkeskellä enää tapahtuneen perään kun ei sitä voi muuttaa. Ja tottahan Heidi puhui sanoessaan että onko järkeä elää suhteessa jossa toinen ei ole täysillä mukana..

Viime viikonloppu vierähtikin sitten terapeuttisella reissulla Iisalmessa Karin luona, pidettin parin päivän rentouttavat juomingit, käytiin baarissa ja muisteltiin menneitä ja suunniteltiin tulevia. Hauskaa oli ja reissu kannatti, vaikka kalliiksi se kävi lompakolle. No, onneksi veronpalautukset tippui juuri tilille, joten ei tarvitse ihan tyhjätaskuna kulkea kohti aattoa. Tässä sitä nyt istutaan ja juuri Satun kanssa pohdiskelen uuden vuoden meininkejä. Yksi ajatus oli myös että pidettäisiin kaverimiitti, mutta tuskin Teemu sinne saapuisi kuitenkaan paikalle, joten 2. ja todennäköinen vaihtoehto on suunniteltu mökin vuokraus ja vanhalla tarnala-jengillä vuoden vaihtumisen juhliminen.

Huomenna jouluostoksille ja tästä eteenpäin hakemaan elämälle taas uutta suuntaa. Kukapa tietää mitä tässä vielä eteen tulee..

IkäväKeskiviikko 28.11.2007 16:20

I'm waiting for something else
I've already lost myself
This day is descending
The flower is bending
And I tried to believe in these lies
I tried to still see with black eyes
I wanted to tame you but
You never came through

kertosäe:
Bitter
Just one more day when its already been too long
Bitter
Just one more day when its already been too long
Bitter
Just one more day when its already been too long

And the sea is forming shackles to deliver

And I came to a resting place
I tried to take just a taste
The future is wasted
And I can't see the light from the sun
I can't even see where to run
You said we are learning but
The whole world is burning
Its so wrong..

Remy Zero - Bitter