IRC-Galleria

Falling DownPerjantai 11.11.2005 16:31

Rakas Päiväkirja. On perjantain 11. pvä ja minä istuskelen täällä parikkalan perukoilla metsän keskellä atk-luokassa helvetin epämukavassa tuolissa. Seinäkangas heijastaa verkkokalvoille exel-taulukoita, mutta onneksi mokomat on jo tehty ja voi keskittyä kuluttamaan aikaa internetin ihmeellisessä maailmassa. Valitettavasti internetti ei tarjoa nyt juuri mitään, sillä en keksi enää mitään sivua missä voisin käydä. Siksipä kirjoittelenkin tässä hieman scheisseä tähän irc-gallerian suureen ja mahtavaan blogipäivyriin.

Tänään on todellakin taas perjantai, viikko on hujahtanut ohi silmien kurssilla maatuessa, lähinnä kahvia juoden ja istuskellen tylsistyneenä. Onneksi kurssikaverit pitävät järjissä ja ajatus viikonloppu mielen kirkkaana.

Valitettavasti ystävät on näinä aikoina harvassa ja matkoilla, joten tulossa lienee tylsänpuoleinen viikonloppu. Toisaalta voisin repäistä ja lähteä yksin radalle, mutta ajatus kuulostaa vieraalta kuin koruompelu skinheadille. Ehkäpä joku kurssilaisista olisi lähdössä mukaan, etenkin.. No. Antaa olla. Toisaalta, Satukin saattaisi tulla autiolle saarelle piipahtamaan, onhan edelliskerrasta jo muutama viikko. Sitten voisikin painella huoletta kaakonrantaan naaburtyttösen kanssa. Tai ehkä naapureita ja muita mörrejä tulisi kerralla enemmän ja saataisiin pidettyä ne moneen kertaan suunnitellut pikkujoulut.

Oli miten oli, viikonloppua aloitellaan odottavaisin mielin, Otosta huolimatta. Kunhan kutale muistaa korvata poissaolonsa tuomalla hyvää, raikasta ja juomatonta viinaa maailmanmatkoiltaan.

Rakas päiväkirja, palataan taas astialle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.