IRC-Galleria

Cry For Me Sky..Perjantai 18.05.2007 03:36

klo 23.13...

Ei minusta kyllä alkoholistia saa. Pitkin viikkoa olen miettinyt että vois pienet kalsarit heittää päälle, kun vapaatakin on töistä tiistaista perjantaihin. Nyt sitten puoliväkisin irrottauduin koneen hömötyksestä ja kaivoin kylmän Crowmoorin jääkaapista. Nyt onnen kyyneleen vieriessä silmäkulmasta, mietin mikä sai minut näin pitkään karttamaan tätä jumalten nektaria..

Tässä maistellessa muistinkin että tuolla huoneen nurkassa on pari muovikassilista samaisia Crowmoorin hylsyjä, jotka pitäisi muistaa joskus palauttaakin.. keräävät ikävästi banaanikärpäsiä tahi muita öhkiäisiä, kun joihinkin on jäänyt pisara tai pari pohjalle.

Olen myös suunnittelut että jos ottaisi itsevalmistettua sitruuna-lime -mehujäätä pakasteesta, vetäisi ne murskaksi ja tuikkaisi lasiin. Sitten perään finlandia vodaa ja kenties lusikallinen sokeria ja kas, kotikutoinen caipirosca on valmis!

Toinen ja todennäköisempi vaihtoehto on että otan vanhat ystäväni eversti Sandelsin ja Johnny Walkerin kaapista ulos ja ryhdyn kilvoitelemaan maailmanherruudesta Civilization III:n parissa. Musiikkina menee mitä winamp tuo tullessaan(tällä hetkellä My Chemical Romance: Cemetery Drive) sekä aimo tujaus Devildriveria.

klo 0.35..

Nyt on kiskottu 4 sandelsia ja 1 crowmoor tuulensuojaan. Alkaa pikkuhiljaa hiipimään hiprakka päälle, mikä lienee tarkoituskin. Vielä toiset samanlaiset annokset ja voidaan puhua jo humalasta. Nähtäväksi jää, jaksaako sinne asti gänäillä. On nimittäin yksitoikkoista puuhaa istua koneella ja ryypätä yksin oman pään sisällä. Ei edes kavereita joille soittaa, kaikilla kun on joko töitä tai kierotuneet unirytmit. Tai sitten niille on jo soitettu.

Huvitin itseäni pitkät tovit(varmaan tunnin verran..?) lukemalla Kotiteollisuuden päiväkirjoja. Kaverini sanoin lukiessa alkoi nousta kännihiitti päälle. Mitenköhän tässä malttaa jaksaa lauantaihin asti, jolloin lähdetään katsastamaan Savonlinnan baaritarjontaa.. pitkästä aikaa, edellisestä reissusta on vierähtänyt jo kuukauden päivät.

Tällainen pikkupöhnä on myös omiaan kesken jääneiden asioiden päivittelyyn, kuten vuodatus.netin päiväkirjojen. Melko pitkälti voi laittaa näitä viestejä copypastella, mitä nyt muutamat lisäykset viimeaikojen tapahtumista perään.

Lisää kaljaa koneeseen, näillä mennään.

ns: Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.