IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

TIIÄTTEKÖ MITÄ!!Lauantai 22.07.2006 08:46

Muä olla niin vitun kyrpiihtuneit tähän elämän menoo½!
On se jumalauta et joutuu polla pervojen läpsittäbn ja ne luulee et niil on joku oiekus käy'ä käsiks meiän takapuolii, vitun pervot!!!!!!
ja toinen asia mit' hailuan sanoa, on että nyt ei tosdellakaa ollam humallassa niin et vois vetää sen piikki, TYTÖILLÄ ON OIKES OLLA HUMAÖADSSA SIINÄ MISSÄ MIEHILLÄK(IN!
Ja vittu et ollaa niin fed up noihin kermaperse teinieihin jotka kuvietteelee et klu en pääse amarailloo ni niiden ei tarvitse kädestä tervehtiä!! SE KUULUU HYVIIN TAPOPIHIN! ja sit ollaa myös itä' mieltä et vittu minne hesaa tarvii lähetee ku tääl on vitun hyvät bileet täälläki, vaikka Mishuu kaadettiiki vähä kaljaa sun hiirimaolle, so what, korjattii se poi!! Ja Teenmu hettttm meiät pihalle, vaim oltii ia kitltisti!! lätee vähä kässt taää kirjotusja nyt liisa puhuu!!
::
Ja mikä sii io omnkaa ettei miehille enää lesbot kelpaqa.?? Om kelvannu! Niko ja kimmo tarjos salmarii ja sooiiiederii, äh yritti saada pusun sen jälkee...ei annettu... Ranskalaisnen mies tarjos margaritat, sanoin nisille oui oui je syuis Liisa je suis fatigue!onpa hycää siprtii milka sanoo hyvää sipsuiii...

miä en oo ollu ikinä knäin hyvillä jatkoilla nu kää on!! Ja käsessä on tuorejuustoa...ja hiiressä
onneksi on viinä

otettii jus discotukat kuciiiviidakkokukko aavikkokukko sama asia!! Mikä kukko sasuu aavikolaa? Vsataus: aavikkokukko.
nyt loppuu qvavautuminen. hoplaa ja hycvää yötä muruikkw11!!<333<3<3<3<3

t: miLKA JA LIISA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.