IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Please mr Scientist, build me a man...Torstai 28.09.2006 16:14

Nyt joku supertiedemies voisi alkaa kehittelemään minulle sellaista Mies 1.0 prototyyppiä! Sillä pitäisi tietysti olla muutamia kevyitä ominaisuuksia jotta se täyttäisi korkean vaatimustason, kun nyt on EU:n säännökset ja kaikki...(Kurkunkin pitää olla suora.)

Lähdetään erittelemään tarvittavia kriteereitä ulkoasusta:
- Minimikorkeus 180cm. Massa saisi pyöriä alle sadassa kilossa, mutta sitä tulee olla tarpeeksi, jotta Mies 1.0 pysyy vakaasti paikoillaan myös navakassa tuulessa.

- Massan tulee koostua suurimmalta osalta lihaksista, joiden tulee olla ylävartalon alueella suuret. Hartioiden pitää olla leveät, jotta käsien pituus kattaa sisähalkaisijaltaan myös minun hartiani. Varsinkin rintalihasten koko on plussaa.

- Karvapeitteen tulee keskittyä päälaelle ja raajoihin, ei kuitenkaan turhan tuuheana. Päälaella sijaitsevan karvan väriä on pystyttävä muuntelemaan seoksilla, joita saa elintarvikekaupoista ja kampaamoista.

-Kasvojen osalta jykevä leuka, täyteläiset huulet, suora ja kapea nenä, sekä eloisat, poikamaiset silmät ovat korkeiden poskipäiden ohella vähimmäisvaatimuksia. Karvaa saa esiintyä leuan seudulla, mutta ei nenän alla. Jos sitä siellä esiintyy, se poistetaan päivittäin terävällä metallisella höylällä. Pisamat nenän ja poskien päällä ovat hyväksyttäviä, kunhan ihon oikea väri näkyy niiden alta.

-Iho kokonaisuudessaan tulee olla helposti ruskettuvaa ja pehmeää. Sen tulee olla puhdas ja raikas, apuna voi käyttää Mies 1.0 lle erityisesti suunnattuja kosteusvoiteita, jotka pehmentävät ihoa kasvojen karvoituksen poiston jälkeen. Siinä saa olla luomia ja arpia, jotka luovat persoonallisen vivahduksen muuten niin täydelliseen pintaan.

-Sormia ja varpaita tulee olla kymmenen molempia, korvia kaksi, yksi napa sekä tietysti yksi sellainen setti mitä löytyy navan alta. Sen kuvailun jätämme yksityiskohtien hiomis- tilaisuuteen Mies 1.0:n kehittelijän kanssa. Siltä osalta määrittelyksi tässä riittäköön, että sitä tulee osata käyttää taitavasti, ja että sillä osa-alueella less isn't more...

Persoonallisuus-sirun sisältö lyhykäisyydessään on seuraava:
-Huumorintaju on kaikista olennaisin osa Mies 1.0:n virtuaalista luonnetta. Siihen on saatava päivityksiä vähintään viiden vuoden välein, ja päivityksien sisällön on saatava minut kieriskelemään naurusta. Huumorin on oltava hersyvää, hieman sarkastista ja itseironista, nokkelaa ja älykästä. Sen on joskus oltava myös härskiä, jottei päivitysten sisältö pääse turhan kuivaksi.

-Itsenäisyys, omat mielipiteet ja niiden takana seisominen tasapainottavat taipumusta palvovaan käyttäytymiseen, molempiin ominaisuuksiin on oltava saatavilla myös päivityksiä, kausiluontoisesti. Kyky keskustella vakavasti ja kevyesti tilanteesta riippuen kuuluu myös persoonallisuus-sirun vakiovarusteisiin.

-Hyvin sosiaalinen käyttäytyminen ja tunneälykkyys kompensoivat teoreettista ja opittua viisautta, käytännön järkeä ja nopeaa päättelykykyä. Charmi on myös ominaisuus jota Mies 1.0:ssa ei voi olla liikaa.

Mies 1.0:llaan on myös oltava saatavilla seuraavat lisäosat:

- Remonttireiska 1.0
- Hieroja 1.3
- Henkivartija 1.0 ja
- Gourmet-kokki 1.1


Eli nyt, kaikki tylsistyneet avaruusfyysikot, proteesiammattilaiset, aivokirurgit ja muut korkeasti koulutetut virkamiehet kehittelemään tätä täydellistä Miestä. Heitän haasteen teille, valmistakaa minulle yksi tälläinen vaikkapa jouluun mennessä, se tulee kannattamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.