IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Haaste (damn you Mape...)Sunnuntai 29.01.2006 00:26

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mun pitää aina saada saman sarjan haarukka ja veitsi ruokaillessa tai muuten mulla menee ihan pasmat sekasin, en pysty syömään ilman että vilkuilen paheksuvasti erilaista ruokailuvälinettä...

2. Lisää ruokajuttuja: Kun syön leipää mun täytyy jokaisen suupalan välillä karistaa leivästä murut pois (napautan sormella niinku tupakkaa...) jä tää tapahtuu oikeesti JOKA kerta.

3. Oon niin tottunu lähettää lentosuukon Jonille kun nousen autosta, että joskus oon lähettäny pusuja mm meidän äitille ja Karoliinalle.

4. Otan kuvat aina samalta puolelta, ja mun täytyy kuvankäsittelyohjelman kanssa kääntää ne jotta saisin vähän vaihtelua albumeihin.

5. (...ja tää on kaikista kummallisin) Bussissa matkustaessani kuvittelen (lue: oletan) että kaikki matkustajat tuijottaa mua, ja käyttäydyn sen mukaan: saatan hymyillä "ajatuksissani", puhallella purkkapalloja, huokailla ja vilkuilla ulos ja heilautella tukkaa. Näytän luultavasti ihan idiootilta...


Ja haasteen pistän eteenpäin seuraaville henkilöille:

-Rantalelu (Pasi)
-Stay^ (Santtu)
-Tintzuli (Tiina)
...vittu monta näit piti olla...eiks mul oikeesti oo kavereita?
-mIIka^ (eli Miika)
ja last but not least
-|michelin| (Miia)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.