IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Ihana mies!Torstai 24.05.2007 11:22

Aamulla heräsin suukkoihin ja halauksiin ja onnitteluihin, sitten se lähti kiireellä töihin seitsemäksi ja minä menin vessaan. WC:n ovessa, peilikaapin ovessa ja lopulta myös jääkaapin ovessa oli muistilappuja joihin oli kirjoiteltu kaikkia ihania asioita. Itku tuli, useampaan kertaan. <3
Sitten keittiön pöydällä oli suuri pehmeä paketti ja valkoinen iso lilja maljakossa. Täpisin. Siellä oli kauan kuolaamani Marimekon pitkä aamu/kylpytakki, harmaaviirullinen. Vetistelin taas.

Ei oo parempaa poikaystävää!! <3<3

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!! Annas olla ku lauantai koitti...

Aamulla oli kauhea kiire siivoilla ja tehdä ruuat yms, koska Marko ilmotti jo perjantaina et ois paras tehdä kaikki valmiiksi koska lauantaina ei kerkeä. Ihmettelin vähän et no mitäs ja se paljasti että ollaan menossa vaakkuun syömään kun siellä on avajaiset. No selvä.

Ennen lähtöä alkoi sataa kaatamalla ja sama meno jatkui kun mentiin tulikukkoon ottamaan yhdet ennen botskin tuloa. Kyselin että eikös sitä voisi soittaa sinne ja perua koko varauksen, et kuka lähtee merelle tälläsellä säällä. Marko kieltäytyi soittamasta ja sanoi että eikun nyt mennään kun ollaan kert jo täällä.

Botskissa oli jännää ja ihmettelin kun Markokin täpisi, sanoi että jännittää paljon. En kysellyt enempää siinä. Mentiin rantaan ja siitä sitten juoksujalkaa sisälle ja Marko istutti mut pöytään ja sanoi että odota siinä. Suunnittelin jo mielessäni että mitä ihanaa söisin kun mies tuli takaisin ja otti kädestä ja käski tulla mukaan. Olin ihan paniikissa et ei kai nyt mitään piknikkiä tällä ilmalla?! Käveltiin rantaan ja siellä kallion takana, muistomerkin alla seisoi joukko läpimärkiä kavereita ja lauloi mulle onnea onnea!!!

Mulla ei ollut käryäkään miten tää kaikki oli järjestetty, olin ihan äimänä, en tajunnu oikeestaan ees liikuttua, eka reaktio oli kai keskisormen näyttö. Niillä oli siellä boolia ja kaikki tuli halaamaan ja mä vaan kelailin et no nythän palaset loksahtelee paikoilleen tehokkaasti. Ilmoitin et vaikka oli kuin ihanaa ni mul oli silti nälkä ja mentiin sisälle antamaan tilaukset. Muut söi makkiksia ja nugetteja yms, mutta Marko oli tilannut minulle pihvin (you know I like my meat medium baby, you know it...&lt;vink&gt;). Se maksoi myös muiden ruuat. Syötiin ja naurettiin ja suunniteltiin iltaa, ja sitten 15vaille viisi lähdettiin takaisin kotiin laittautumaan.

Mul oli maailman hauskinta, ja mul on myös maailman paras poikaystävä. Se oli viikon verran soitellu mun kavereille ja keränny numeroita ja järjestelly, kaikki mun tietämättä!! Illan juhlat onnistu yli odotusten, kaikilla oli toivottavasti yhtä hauskaa ku mulla ja baarissa tanssittiin niin ettei mul oo koskaan ollu niin hiki!!

Kiitos rakas. Oot mieletön. <3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.