IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Töissä taas...Maanantai 28.07.2008 11:36

.. tuskaa tuottaa. Selkä kärventyi eilen. Mut oltiinpa ainakin pihalla ja kauan nautittiin kesästä.

Hetkittäin tuntuu siltä kuin et on mahdotonta enää mennä enempää pieleen mikään, mut sit tulee ain se positiivinen yllätys: Mä olin niin väärässä. Välillä kaikki on loistavasti, paremminkin voisi olla ja sit taas menneisyys muistuttaa olemassa olollaan. Kaikilla on sellainen. Tuntuu vaan et mun menneisyys vaan on kaikist huomioitavin. Mä en ole ollu mikään enkeli. Mut kannattaisi ehkä miettiä omaakin menneisyyttä ja tekoja, jotka olis voinu jättää tekemättä. Mä en moralisoi, ei mulla siihen ole varaa. Mut olis ehkä parempi et ei yrittäisi olla tekopyhiäkään. Se kruunu ei ole kiiltävä ja se polttaa.

Muilla on oikeutuksia toimia kuten toimivat, mun toiminta on tietenkin perustunut järjestelmällisyydelle ja suunnitelmallisuudelle.
Mä yritän ymmärtää, ehkä joskus liikaakin. Mä unohdun itse itseltäni. Mä syyllistän itseäni toisten pahoista oloista ja mietin mitä olen tehnyt väärin. Mua ei haluta ymmärtää. Tuntuu siltä. Mä en ole tasavertainen, mä olen alistettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.