IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Voihan Video...Torstai 28.08.2008 13:02

... Oikeesti...

Mä alan vaatii kunnon ohjelmaa töllöön. Tollasseet BB:t ***vettiin mun ruudust, mun joka ruudust. Mitä jännää on kattoo ihmisii jotka nolailee ittensä et yks lopulta saa rahoij?? Ne on mun töllös, mun läppäris, mun lehdis. Oikeesti.

Tiiän et kanavan saa vaihettuu, tein sen eilen varmuuden vuoks 5 minsaa ennen Nolattujen alkamista, ysiltä ku ohjelma loppu toiselt kanavalt (tölläsin oikeesti ennemmin Hovimäkee ja pelasin Hold`emii ja mesetin) hyppäsin EPGn avul muualle....

Aamul Iltasanomat ja Iltalehti kertoi mitä talos oli tapahtunu. Radio huusi talon erikoisuuksista. VIP-tiloij parisängyil ja mitä muuta paskaa... Ei niit pääse karkuun.

Vaik niit tuli joku pari tuntii (?) illas niin seuraava päivä menee niist kuulles. Sit jokku viel tilailee innoissaa jotain 24/7!!!!????

Hei siis oi pliis... Jos haluutte olla niinku ne niin voitte itsenne mennä nolailee kyläl ilmatteeks, niinhän niist suurin osa kuiteski tekee. Yks vaa saa niist rahoij. Vaa yks.

BB-tyyppi ilmoitti olevansa avoin kaikelle jos ei olis kameroit... Joo, no oli vast eka ilta. Lissää viunaa koneeseen ja VIP-tilojen parisänky tulee ahtaaksi. Sitähän niiltä odotetaan, sitähän ne on sinne menny tekemään. NE ON MAKSETTU.

Onneks Kulta tulee viikonloppuna... Tarvi töllöö ees avata... Eikä läppärii... Meil on tekemist iha ilman niitäki... <3<3<3

Mut toiset tykkää, senku kattoo ja maksaa.

Mä protestoin niiden puolest jotka haluu tömmösen häirikön kauas omasta elämästään.
Ei sit vois vähempää napostaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.