IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Rakastuin Narsistiin...Lauantai 17.04.2010 23:47

By Simon Crompton

- Fantasia rajattomasta lahjakkuudesta ja suuresta rakkaudesta
- Usko omaan erityisyyteen
- Muiden hyväksikäyttö
- Empatian puuttuminen
- Kateus

Siinä listan viisi tärkeintä kohtaa.

Kun on ollut suhteessa henkilön kanssa, jolla on tuollaisia piirteitä, on vaikea tottua keheenkään muuhun. On kuin eläisi eri tajuudella. Muut miehet eivät tunnu niin jännittäviltä tai todellisilta kuin hän. Hänessä on sitä jotakin. Hän katsoi minua eri tavalla kuin kukaan muu sitä ennen tai sen jälkeen. Tunteessa on mukana pelkoa ja imartelua. Sen jälkeen mikään ei voi enää tuntua yhtä turvalliselta tai jännittävältä.

Hän oli lumoava, romanttinen, älykäs, karismaattinen ja komea. En ollut koskaan aikaisemmin ihastunut kehenkään samalla tavalla. Olin kokonaan hänen vallassaan. Hän soitteli minulle jatkuvasti ja julisti rakkauttaan. Kävelimme samaan tahtiin ja sovimme yhteen kuin palapelin palaset. Seksi oli hengellinen kokemus. Yhtäkkiä tiesin, mistä Hollywoodissa puhuttiin. Tunsin, että uusi romanssini oli suoraan valkokankaalta, kuin todeksi muuttunut satu. Sitten kaikki muuttui päinvastaiseen suuntaan. Kesti kauan ennen kuin toivuin suhteesta.

Narsisti ei siedä, että sinulla on vahvoja tunnesiteitä kehenkään muuhun kuin häneen itseensä. Siksi sinun pitää olla erittäin joustava, että suhde häneen toimisi. Mitä kauemmin olette yhdessä, sitä enemmän sinulla on menetettävää suhteen loppuessa, sillä hän on onnistunut eristämään sinut ystävistäsi. Lisäksi hän on saanut sinut uskomaan sinulle syöttämäänsä pajunköyttä.

Uskon, että ihminen alkaa vähitellen sietää äärimmäistä käytöstä. Lähes jokainen nainen alkaisi huutaa ja kiljua miehelleen, jos tämä olisi uskoton. Mutta kun hänellä oli tyttöystäviä, hänen kanssaan oli mukavampi olla. Pysyttelin siis hiljaa, koska vaihteeksi oli mukavaa, että kaikki oli rauhallista.


... hän vaikutti syvällisemmältä ja uskoin tavanneeni todellisen aarteen.

Minä todella pidän hänestä ja hänen kanssaan on hyvä keskustella monimutkaisista asioista. Hän on kuin avaruus, liian suuri ja käsittämätön. Hän on kuin kaikki muut, mutta enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.