IRC-Galleria

Miten voikin olla näin tyhjä olo?Keskiviikko 21.11.2007 00:53

Onpa ollut taas päivä. Pelkkää sohvalla makaamista ja tyhjän seinän tuijottelua, kunnes Cruell pakotti edes hetkeksi vaatteet päälle ja ulos täältä neljän seinän sisästä.
Tai oonhan mä koiran käyttäny aamulla ja päivällä ennen sitä, mutta sekin on ollut vaan ulkoilupuku pyjaman päälle ja mahdollisimman lyhyt piipahdus.
Tosi hyvä siis, että pakottauduttiin käymään naapurissa kahvilla, koska hulluksihan toi koira olis tullut ilman toimintaa. Saipa leikkiä tunnin verran Rassen ja Jaden kanssa :)

Jotain muutosta tähän elämään pitää nyt saada. Jos näin on paha olla ja tyhjä mieli, niin jotain on pahasti vialla. Kun vaan tietäisi mistä päästä lähteä purkamaan koko vyyhteä, niin voisi selvittää sen viankin.

No, jotain positiivistakin tänään. Näyttää aika mahdolliselta, että saisin pojat koko kesäksi mun luo :) Olisi niiiiiin mahtavaa viettää pari kuukautta putkeen jätkien kanssa ja olla pitkästä aikaa oikein tosissaan mamma!!

Huomen aamulla sitten hirmuinen tsemppi päälle, että pääsen kouluun. Jostain syystä pelottaa niin kamalasti koko ajatus, että on koko illan suorastaan oksettanut kauhusta, mutta kai se sit menee... Luulisin, että kun pääsee luokkaan,niin taas helpottaa jonkun ajan päästä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.