IRC-Galleria

Paskaa niskaanSunnuntai 18.11.2007 21:20

Toivottavasti se alakerran ihanainen kurttu-muori on saanut sen hiton patterin vaihdettua, koska mä saatan muuttua väkivaltaiseksi jos vielä herään siihen hiton piippaukseen...

Tänään ei edes päikkäreille ehtinyt, kun tuo nuorempi röhii ja vinkuu noiden keuhkojensa kanssa ja vanhemmallekin sitten iski yrkkis päivällä.

Voi lapsi parkaa, kun hän pökräsi vessan lattialle kesken oksentamisen ja kaikki vaatteetkin meni pyykkiin. Aika kova pala isolle pojalle, mutta eihän sille mitään voi..
Teki mieli sanoa, että älä välitä, kyllä se isäsikin on oksu lammikosta herännyt, mutta se tuskin olisi ollut pidemmän päälle kovin fiksu ratkaisu :)
Toisaalta se hupi, minkä siitä olisin saanut, olisi ehkä korvannut seuraukset, mutta silti...

Muutenkin ollut kai aika molli painotteinen päivä.
Murulta tuli sen verran jyrkkää kommenttia asiaan, josta hän oli kuunnellut/sisäistänyt ehkä noin puolet, että meinas vallan alkaa hävettää siinä siskon ihmetellessä suu auki.
Ei kauaa kestänyt bussin kattominen sille miehelle tänään, mutta jos tosiaan ratkaisumallit on tuota luokkaa, niin ehkä se lähtö silloin on se paras ratkaisu..
Kun ei muutenkaan kehtais mitään inttämisiä MUN asioista muiden kuullen pitää, niin vois hänkin tajuta pitää suunsa kiinni, ennen kuin pitää suoraan käskeä!

No... Valitukseksi meni.. Pistetään valvomisen piikkiin.
Taidan alkaa painua kuumaan suihkuun verryttelemään näitä pahoinpideltyjä kylkiluitani ja olkapäätä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.