IRC-Galleria

Unipäiväkirja ILauantai 29.12.2007 14:47

Kävelin unessa varkaana jossa varastin aluksi titanicissa repullisen timantteja ja hetken päästä olinkin sitten jo estooniassa merirosvona pinnan-alla. Tuli sieltäkin kähvellettyä timanttikaulakoruja säkillinen. En tiedä miksi moinen alan vaihto, luultavasti tarvitsin pakoauton, kun hetken päästä pöllin jonkun vanhan hullun professorin 60 luvun auton, jolla oli parhaana kaverina se kääpiö tappava ase 3 leffasta. Mulla oli helvetinmoinen kiire lentokentälle, mutta lento olisi lähtenyt vasta viiden tunnin päästä joten päädyinkin pöllimään anttilan kuvastoja lehtiroskista. Alkoikin helvetillinen sade ja lehdet menivät pilalle joten jouduin heittämään ne pois.
Kävellessäni pienen kortteliston läpi poliiseiden jahtaamana, luulin olevani hetken turvassa huomatessani kävelleeni keskelle sinivuokkoja. Joka pihalla oli poliiseita kahvilla enkä uskaltanut juosta koska muuten kaikki tietäisivät kuka olen. Kävelin kuin humalassa ja huumeissa paikan läpi. Aivan kuin unessa - mahdollisimman epäilyttävästi kunnes yksi sinivuokko pysäytti ja yllättäen olemme sisällä. Herra halusi tietää onko Futurama sarja hyvä. Kerroin sen olevan hyvä, pieni tuskanhiki otsalla ja kerroin myös ystävänä että siitä on tehty myös elokuva. Suosittelin lämpimästi että katsoo South park sarjaa myös koska se nyt vaan on parempi.
Kun me ystävät erottiin ja seilailin läpi muiden sinivuokkojen, sivulta taapertaa sellainen nyrkillä tapettava rakki. Sellainen pieni maastonakki tuskin paljoa kenkää suurempi. Kyseisellä hetkellä, kun näen kaksi sinivuokkoa metsän seasta, huomaan että mulla onkin yhtäkkiä työhaalarit päällä joissa on mun nimi rinnassa. Piski, jota koitin silitellä ensin koska poliiseilla yleensä on sellaiset suuremmat susikoirat, haukkasi mua perseestä niin maan perkeleen kovaa ja nosti ilmaan. Luulin kuolevani. Mielessä pyöri ne anttilan kuvastot poliiseiden kävellessä kohti nauraen. Saatanan maastonakki...! Pilasit minun unen!
Heräsin...!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.