IRC-Galleria

Mordiggian

Mordiggian

- Refuse to bow down, refuse to learn.

Velliperseitä ja feministejäSunnuntai 03.02.2008 16:23

Nyt on sitten taas se aika kun uusi ryhmä isänmaan toivoja laitetaan miesten kouluun jakamaan nukkuma- ja ruokailutilat muiden kanssa ehkä ensimmäistä kertaa elämässään. Jos sitä ei lasketa kun ollaan naapurin Tepolla yökylässä pelaamassa Nintendoa. Nimittäin armeijan harmaisiin on taas alkukuusta raahattu ryhmä reippaita nuoria miehiä maan puolustusta oppimaan. Taisivat nuo keritä hieman toista viikkoa palveluksessa olemaankin kun ensimmäiset uutiset simputuksesta ilmestyivät uutisiin. Oli kuulemma oikein käytetty asiatonta kieltä ja pidetty ylimääräisiä tarkastuksia. Herranjumala!

Itsekin kävin tämän poikakodin sen nykyisessä muodossa eli ei tarvinnut juuri muuta kun paikalla olla. Siksi onkin aika vaikea käsittää että kuinka saatanan pumpulista sen elämän kasarmilla pitäisi olla, etteivät nämä pojat kansan urhokkaan valittaisi? Aina uuden saapumiserän yhteydessä kansa kauhistelee kun niitä poikia komennetaan eikä niiden anneta nukkua ja pleikkariakaan ei kuulemma saa pelata aamuyöhön! Ei toki ole minun asiani arvostella ihmisiä, mutta mielipiteeni ilmaisen sillä oikeasti hieman ihmetyttää että mitä nämä herran lahjat sitten tekevät kun ensimmäisen kerran aikuisiällä joutuukin tekemään jotain vasten tahtoaan? Entä jos suoraan koulusta ei pääsekään helppoon konttorityöhön jossa saa selailla nettiä päivät pitkät ja lipittää kahvia? Entä jos joutuu oikeasti tekemään jotain elantonsa eteen ja jos se perhana ei miellytäkään? Jos oikeasti joutuu saamaan annettuun aikarajaan tietyn asian valmiiksi ja olemaan vastuussa siitä että asia on hoidettu hyvin ja kunnolla?

Kauhistuttaa hieman.

Ja asiasta toiseen, siellä oli sitten arkadianmäellä puhuttu hieman ronskeja ja liekö sitten vihjailtukin jotain. Samaan aikaan kun EUsta tulee sanaa, että "Teidän pitää kiristää kansan nälkävyötä, että saatte alennettua päästöjänne ilman mitään juuri näkyvää syytä." ryhmä ilmeisesti alipalkattuja naiskansanedustajia ja -ministereitä ilmoittaa asiattomasta käytöksestä. Ja kumpi näistä asioista jää suomalaisten puheenaiheeksi? Kumpi on tärkeämpää ja saa enemmän palstatilaa lehdistä? Se että hintoja pitää nostaa ja elinoloja ahdistaa, että päästäisiin tuulesta temmattuihin lukuihin päästöissä, että saisimme maailman pelastettua maksamalla vielä hieman lisää tahoille jotka eivät saatana välitä sen enempää "ilmaston lämpenemisestä" kuin yksittäisen kansalaiset elinoloista vai se että joku perkeleen feministipaska keksii alkaa valittamaan, että on kokenut epäasiallista käyttäytymistä talossa josta käsin johdetaan maan asioita?

Kysymys oli retorinen.

Älkää ymmärtäkö väärin, kannatan toki tasa-arvoa ja sitä että jokainen saa tehdä työnsä rauhassa ja ilman häiriötä. Mutta tänä päivänä tasa-arvo tarkoittaa sitä, että naisten aseman pitää olla miesten yläpuolella. Jos nainen vaatii jotain ja sanot vastaan olet patriarkaalinen paskiainen, henkinen luolamies ja kovimman asteen juntti, kivi kehityksen rattaissa ja muutenkin omaa napaansa tuijottava armoton kusipää.

Otetaanpa esimerkki tästä ns. tasa-arvosta, naiskiintiöt. Saanko kysyä, mitä vittua? Epätasa-arvoa pahimmillaan, saada työ sen vuoksi että on nainen. Mikäli johtoon palkattaisiin pätevin ihminen ei sukupuolella tulisi olla väliä. Jos hän ei suoriutuisi duunistaan hänet korvattaisiin. Vaan nytpä onkin niin, että meillä olisi vaikkapa tässä mies jolla olisi kokemusta ja näkemystä ja sitten olisi vasta valmistunut nainen, pitäisi kiintiöiden ollessa vajaita palkata hommaan nainen että oltaisiin tasa-arvoisia. Naisia ei tunnu haittaavan epätasa-arvoinen käytös niin kauan kuin siitä on naiselle hyötyä. Sillä työpaikan saanti sukupuolen perusteella on epätasa-arvoa pahimmillaan. Mutta miehet eivät voi tästä valittaa, sillä he muutenkin perkele tienaavat enemmän, eli ei ole oikeutta valittaa.

Jos joskus rupeaisin yrittäjäksi palkkaisiin hommiin ainoastaan naisia. Naisen euro kun on 80 senttiä säästäisin palkkakustannuksissakin jo 20-40%, miksi sitten yhä on työttömiäkin naisia vaikka he tekisivät töytä puoli-ilmaiseksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.