IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Alati valppaana kristittynä miehenä selailin jälleen internetin saastaisimpia sivuja, ja löysin KAUHISTUKSEN. Kuin suoraan Saatanan kirjoittama sivu, jossa pahat ihmiset kehottavat nuoria, pahaan taipuvaisia kansalaisiamme kulttiseremonioihin! http://www.anarkismi.net/varastajotain/
Seuraavaksi käsittelemme tuon SAATANANPALVONTAPÄIVÄN ongelmia. Lopuksi mietimme tarpeeksi ankaraa keinoa TUHOTA moinen hippeily.

"Tämän vuoden Varasta jotain päivä 30.11.2007 haastaa osallistujat tavaran ja kulttuurin nauttimiseen kulutusjärjestelmän säännöistä viis veisaamatta. Päivä antaa aiheen miettiä niin kulutusta itseään kuin niitä ehtoja joihin markkinatalous meidät asettaa." (Jouduin korjaamaan päivämäärän, koska he itse käyttivät yhä viimevuoden päivämäärää)

Tuo HIPPIEN veto siis antaa aiheen miettiä em juttuja. Kenelle se antaa aiheen miettiä? Minun LAAJAN kokemukseni mukaan nämä vievät tavarat salaa, eivätkä näkyvästi. Tällöin VARASTAMINEN tulee näkymään vasta x päivän kuluttua inventaariossa, eikä silloinkaan voida sanoa koska tavara katosi. Suuri yleisö ei myöskään (onneksi) tiedä mitään tästä varasta jotain päivästä. Lähinnä tämä antaisi ajattelemisen aihetta osallistujille, jos heidän järkensä olisi tarpeeksi voimallinen suorittamaan syvällistä ajattelua. Koska näin ei ole, katoaa päivän idea.

"Tiedämme että myös tavaroiden varastaminen on kuluttamista ja kaupan hyllyjä täydennetään sen mukaan. Varastamisen yhteydessä pysähdymmekin miettimään mitä todella haluamme. Turhuuksia kuluttamalla ruokkii vain turhuutta. Jokainen varastakoon niin kykyjensä kuin tarpeensakin mukaan."

Kuluttamiseksi lasketaan OSTAMINEN, ei varastaminen. VARAS ei ole kuluttaja, vaan saastainen RIKOLLINEN. Tässä tapauksessa RIKOLLINEN WICCA tai ATEISTI! Olen varsin laajasti ja syvällisesti perehtynyt tempauksen kohdeyleisön mieltymyksiin. Pääasiassa he haluavat (tarvitsevat) kaljaa ja viihde-elektroniikkaa. Molemmat tuotteet myös usein mahtuvat kohtuu helpolla heidän suosimansa vaatemuodin SALATASKUIHIN ja muihin laskoksiin. Ruokaa he eivät juuri tule varastamaan, sillä sitä heillä on lihomiseen saakka tarjolla. He siis varastavat sitä, mitä itsekin pitävät TURHUUTENA. Myöskin on huomattava heidän perustelunsa ristiriitaisuus. "Tavaroiden varastaminen on kulutusta" ja "turhuuksien kuluttaminen ruokkii vain turhuutta."

"Varasta jotain -päivänä saamme takaisin sen, jonka rikkaat ovat meidän kustannuksella ottaneet ja valtiovallan turvaamana pitäneet."

Mitähän he ovat teiltä ottaneet? Onko se pc peli kaupan hyllyltä teiltä pois? Onko hevi osaston rehut otettu teidän ruokapöydästänne? Missään en ole koskaan nähnyt kuvausta siitä miten nämä teiltä on otettu pois! Kyllä ne on sinne kauppaan ihan ostamalla hankittu.

Suosittelen lukemaan koko sivun. Se on täynnä RaamatunVASTAISTA tekstiä, jossa kehotetaan aloittamaan KAPINA oikeusvaltiotamme vastaan. Perusteet ovat suorastaan hellyttävän huonoja, jotka eivät juuri vastaa kysymykseen "miksi varastaisin" Lähinnä tuolla puhutaan jostain mystisestä takaisinottamisesta. Kyse on uskoakseni lähinnä sanamuodosta, jossa VARASTAMINEN saadaan kuullostamaan oikeutetulta. Yle Extralla vielä Steen lisäsi omia SAATANALLISIA muotoja tähän varastamispäivään. Hän ehdotti mm vaatekauppojen vaatteiden turmelemista musteella. Lisäksi hän suorastaan lietsoi toimintaa kansanterveyttä vastaan! "Älä varasta, vaan suihkuta injektioneulalla tauteja tuotteisiin, joita et diggaa" Tämä käsittääkseni täyttää jo (kuten sivukin) rikokseen yllyttämisen merkit. Se on lakimme mukaan ANKARASTI rangaistava teko. Steenin lausuntojen raskautta lisää se, että hän on tunnettu artisti, jolla on vähintään kohtalainen yleisö.

Tasavaltamme presidentin olisikin nyt otettava TODELLA kovat keinot käyttöön näiden anarkistien, WICCOJEN ja ATEISTIEN toiminnan keskeyttämiseksi. Hänen on välittömästi julistettava pieni liikekannallepano ja sitten komennettava puolustusvoimiemme vahvat miehet ja naiset VALLOITTAMAAN kaikki maassamme tunnetut hippien kommuunit ja kokoontumispisteet. On myös lisäksi säädettävä laki fyysisestä kurittamisesta, joka sallii valaa näihin ihmisjätteisiin pientä lihasmuistia tekojensa vahingollisuudesta. Sopiva paikka julkisiin rangaituksiin on tietysti kunnan tärkeimmän kirkon etupiha. Sanoohan Raamattukin sananlaskujen kirjassa suunnilleen näin "Hölmöt ajatukset pesiytyvät helposti nuoren mieleen, mutta kunnon kuristus ajaa ne pois" Tämän jälkeen onkin aika tuomita nuoret vielä toiseen rangaistukseen, joka voisi olla pari vuotta RASKASTA pakkotyötä. Työaika olisi 5x8h viikossa, erikseen säädetyillä päivillä. Palkkaa tuomitut voisivat toki saada vaikka kaksinkertaisen työmarkkinatuen verran. Näin he saattaisivat päästä kunnon KRISTITTYJEN tavoin työelämään kiinni ja unohtaa epäisänmaalliset ajatukset. Steen on tuomittava useiksi KYMMENIKSI vuosiksi kuristushuoneeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.