IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Eristyisesti kristinuskonvastaiset antiteistit (kutsuvat itseään kaikessa ignoranttisuudessaan ateisteiksi) ja muutamat pro islamistit, jotka eivät kuitenkaan islamilaisia ole, ovat kritisoineet minua islaminvastaiseksi. Mistähän lie sellaista saaneet päähänsä? Samaan syssyyn he ovat haukkuneet (erityisesti antiteistit) kristinuskon ja kysyneet koska lähden ristiretkelle. Eivät ilmeisesti tiedä evlut kirkon nihkeää suhtautumista ristiretkiin. Katoliset hairahtuneet veljemme ovat tietysti asia erikeen. He ovat maailman ainoita ristiretkeläiskristittyjä.

Pro islamistit ovat taas väittäneet islamin olevan helpommin uskottavissa ja koraanin helppolukuisempaa. Tuohon helppolukuisuuteen en osaa sanoa, sillä en ole vielä kyseistä fantasiakirjaa lukenut. Siinä olen kuitenkin samaa mieltä ettei islamilainen maailma ole suorittanut yhtä monta ristiretkeä kristittyä maailmaa vastaan, kuin kristitty maailma on suorittanut islamilaisia vastaan. Melko valikoiden ilmeisesti on koraani luettu. Rahvaista rahvainkin tietää islamilaisten suorittavan jihadeja ristiretkien sijaan. Jihadeja taas on ollut paljon ristiretkiä enemmän. Tälläkin hetkellä niitä taitaa olla käynnissä lähemmäs kymmenen.

Menkäämme asiaan! Aion nyt puolueettomasti ja kiihkottomasti osoittaa Islamin olevan valhetta. Annan jopa ymmärtää sen olevan lähtöisin itse sarvipäältä. Luettuanne perusteet, ette voi kuin hyväksyä tämän tosiasian. Odotankin tällä olevan maailmanlaajuista vaikutusta ihan lähivuosina. Tulette huomaamaan miten islamilaisuskovien määrä kääntyy rajuun laskuun.

Toinen kirje korinttilaisille 11:13-15
Semmoiset ovat vääriä apostoleja, petollisia työntekijöitä, he vain tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme, tekeytyyhän itse Saatanakin valon enkeliksi. Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun.

Parisataa vuotta kristinuskon syntymän jälkeen ryysyläinen sotaherra Mohamed sai luolassaan ilmestyksen. Enkeli toi hänelle ilmoituksen Allahista ja taisipas antaa vielä Koraaninkin. Tarkemmin en islamin tärkeintä ilmestystä osaa kuvata. Korinttilaisten saamassa kirjeessä kuitenkin selvästi todetaan Saatanan voivan ilmestyä valon enkelinä. Eikö siis ole selvää hänen tahtoneen jarruttaa kristinsukon leviämistä perustamalla vastauskonto, joka mutkien takaa palvoo Allahin sijasta häntä? Eihän olisi järkevää perustaa uskonto, tapattaa ainoa poikansa ja hetken kuluttua perustaa uusi.

Itseasiassa todistin jo islamin valheellisuuden, mutta jatkan.

Johanneksen ilmestys 22:18-19
Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänet kärsittävikseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu. Jos joku ottaa pois jotakin tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuutensa elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kerrottu.

Mohamed paljon paljon myöhemmin hyökkää suoraan tätä kohtaa vastaan. Hän tuo uskontonsa mukana täysin uudet ennustukset. Aikaa on kuitenkin kaikkivaltiaan olotilasta nähtynä kulunut (oma arvioni) vain muutama hetki. Islam siis perustuu väärän profeetan ennustuksiin.

Kuten me kaikki tiedämme, ainoastaan Jumala on synnitön. Ihminen sai perisynnin taakakseen Aatamin ja Eevan syödessä kielloista huolimatta hedelmän tiedon puusta. Ainoastaan Jumalallinen olento voi olla synnitön. Ainoastaan yksi elävä ihminen on täyttänyt synnittömyyden kriteerin: Jeesus. Käsittääkseni jopa islamin mukaan Jeesus oli synnitön. Jopa islam tukee omaa mahdottomuuttaan todistamalla Jeesuksen olevan osa Jumalaa. Toisaalta islamin mukaan Jumala ei VOI tulla ihmiseksi. Islam hyökkää omaa kaikkivaltiasta Allahiaan *pthyi!* vastaan kertomalla tälle kaikkivaltialleen pelisäännöt. Ehkä Jumala asetti Saatanalle rajoituksia uskontonsa luomisessa. Tiedämme ettei kaikkivaltiaalla ole rajoja, joten jos Allah olisi kaikkivaltias, hän voisi tulla ihmiseksi. Jumala asetti Saatanalle selvän kaapin paikan. Allah on siis Saatana, ja islamilaiset, sunnit ja shiiat palvovat Saatanaa. Olisikohan kukkahattutätien aika huolestua saatananpalvonnasta? Lisätodisteeksi kirjoittaisin pätkiä vanhasta testamentista, mutta koska olen itsekkin sanonut zealoteille sen olevan kumottu uuden liiton alussa, en tätä tee. Ne toki tukevat, mutta niitä ei voi pitää valideina, eikä edes tarpeellisina todisteina asiaan, jonka juuri todistin voimassa olevalla uudella testamentilla. Miettikää vielä tätä: Jumala on ilmestynyt palavana pensaana, miksei hän voisi ilmestyä ihmisenä?

Tiivistys: Jumala voi tulla ihmiseksi, joka on islamia vastaan, joten islam on valhetta.
Mohamed on väärä profeetta, sillä hän saarnasi enkeliksi tekeytyneen Saatanan uskontoa, levittäen sitä ympäri maailman.

Kiitokset sille amerikkalaiselle? saarnaajalle joka auttoi minua löytämään oikeat kohdat Raamatusta. Olin suunnitellut tätä jo siitä asti kun pro islamistit ottivat minut kohteekseen, mutta kehäpäätelmällä aikaansaadut todistukseni olisivat olleet paljon huonompia.

Nyt kun olemme yhdessä todistaneet islamin olevan valhetta, odotan näiden pro islamistien harkitsevat sanojaan. Odotan myös Suomen islamilaisten johtajan esittävän valtakunnallisella tiedotusvälineessä nöyrimmät anteeksipyyntönsä, että on ottanut noinkin vahingollisen uskonnon johtotehtävät osakseen. Arvostetusta asemastaan hän hyökkäsi syvälle juurtunutta sananvapauttamme vastaan pilapiirrosten aikaan. Hän sai mielenosoituksillaan kadut tukittua ja poliisien resursseja tuhlattua. Pahimpana pidän kuitenkin sananvapautta vastaan hyökkäämistä. ( vaikka en itse sitä täysin kannatakkaan ) Pilapiirroskohuhan alkoi Mohamediin kohdistuvasta hauskasta ja nauruhermoja kutkuttavasta, hyvää huumoria osoittavasta pilasta. Islam kuitenkin lähes palvoo tätä väärää profeettaa, joten he vaativat koko länsimaisen maailman tilille, vaatien jälleen kerran anteeksipyyntöä. Lisäksi he todistivat rauhantahtonsa uhkaamalla tappaa koko lehden henkilökunnan. Erityisesti piirtäjät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.