IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Individualismi on yhteiskuntamme LOPPU!Tiistai 24.07.2007 01:53

Eräs VAARALLISIMPIA kristillistä yhteiskuntaamme uhkaavista tekijöistä on SAATANAN valheista muodostettu suuntaus, individualismi. Individualismin täydellistä kieltämistä olemme me, Suomemme kristityt ja ASIOISTA TIETÄVÄT miehet jo vuosikymmenten ajan.

Individualismi hyökkää sivistyneen hyvinvointiyhteiskuntamme sydänaatetta, yhteisöllisyyttä vastaan. Individualismin ITSEKKÄÄT kannattajat nostavat yksilön yhteiskunnan edelle. Yksilöllisyyden nostaminen yhteiskunnan ja muiden ihmisten edelle on suoraan ja tärkeimpänä tekijänä aiheuttanut aikaamme RIIVAAVAT ilmiöt, kuten yhteisöllisyyden katoaminen, ITSEKKYYDEN, kanssakristittyjen oikeuksien POLKEMISEN, yms vakavat, vain omasta navasta kumpuavat VITSAUKSET. Kristuksen armosta meitä hyviä ihmisiä on kuitenkin vielä jäljellä vastustamassa tätä PERKELEEN alullepanemaa filosofista suuntausta, jota oman EMPIIRISEN ja täten kiistämättömän tutkimukseni mukaan kannattavat erityisesti homoseksualistit, lesbolaiset, vihreät, vasemmistolaiset, liberalistit, kommunistit, anarkistit, vihreät ja perussuomalaiset.

Raamattua opiskelemalla löydämme lukuisia kertoja mainittuna käsitteen SEURAKUNTA. Seurakunta onkin pohja koko 2000-luvun sivistyneelle yhteiskunnallemme, jonka päällimmäinen tarkoitus on TAATA kristityille suomalaisille miehille ja heidän perheilleen HYVÄT elämisen mahdollisuudet, turvassa rikoksilta ja vierailta valloittajilta. Tämän saavuttaminen VAATII seurakuntahenkeä, eli yhteiskunnallisuutta. AINOA keino saavuttaa tätä on kuulua MASSAAN. Suomalainen kristitty massamme on yhteiskuntamme tärkein voimavara. Edes valtakunnan kermamme, minut mukaanluettuna emme pääse MASSAN yläpuolelle. Tietysti massan YKSITTÄINEN jäsen on aina ja kaikkialla korvattavissa, mutta varsinaista kansaa ei voi kukaan korvata. Yhteiskunnallisuudesta kumpuavat erityisesti sellaiset arvot kuin lähimmäisenrakkaus, Herranpelko, tahto puolustaa isänmaata, esivallan kunnioitus, siveellisyys ja rehti, suomalainen talkoohenki. Individualismi on hyvää vauhtia murentamassa jokaista näistä. Tätä myöten koko itsenäistä isänmaatamme.

Individualistiset ihmiset arvostavat itseään muita ihmisiä enemmän. Individualistit VAATIVAT kansalaisille vapaata osallistumista yhteiskunnalle ELINTÄRKEISIIN toimiin, kuten jo mainittuun maanpuolustukseen. Osa anarkisteista vaatii jopa kansalasiten vapaata välittämistä laista. Toisinsanoen individualistit haluavat tehdä RIKOKSIA!

Nyt onkin aika ensin nostaa äänemme heleään virteen, jonka jälkeen voisimme kukin taholtamme kokoontua oman seurakuntamme kirkkoon pohtimaan keinoja TUHOTA individualismi ikuisiksi ajoiksi, ja pakottaa sen kannattajat sulautumaan massaan, sairaan itsepalvontansa sijaan. Itsepalvontahan on henkilönpalvontaa, joka taas on SAATANANPALVONTAA. Kun olemme kukin seurakuntamme yhteisissä kokoontumisissa päättäneet talkoovoimin käydä individualismia vastaan, on se vietävä eteenpäin päättäjillemme, ja pyydettävä heitä suuressa armossaan ottamaan se käsiteltäväksi eduskunnassamme. Presidenttiä on myös pyydettävä painostamaan eduskuntaa tekemään oikea päätös. Individualismi on kertakaikkiaan saatava pysähtymään NYT HETI! Mikäli se leviää vielä pikkiriikkisenkin, koko yhteiskuntajärjestyksemme ROMAHTAA. Haluatko sinä individualistin poliisimiehen ensin tyydyttävän himonsa, ennenkuin hän suvaitsisi suorittaa työtehtävänsä? Haluatko nähdä lapsesi polkemassa vanhuksien oikeuksia individualistisessa psykoosissa? Haluatko?

Vaadinkin tasavaltamme presidenttiä VÄLITTÖMÄSTI ottamaan tämän kaikkein tärkeimmäksi tehtäväkseen. Myös puolustusvoimain komentajan, Juhani Kaskealan olisi syytä tutkia tämän sisäisen uhan kasvua, sillä individualismi murentaa tehokkaasti maanpuolustushenkeä ja avaa näin leveän valtatien valloittajalle. Vaadin myös Kristillisdemokraatteja VOIMAKKAASTI ajamaan anti-individualistisia päämääriä. Epäilemättä he sen tekevätkin, sillä äänestin heidät eduskuntaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.