IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jokainen kunnon KRISTITTY mies on viimeisten päivien ajan katellut kauhulla miten ikiaikainen ISÄNTÄMAAMME Ruotsi on joutunut väärään jumalaan uskovien RAIVON kohteeksi. Kyseessä on jälleen esimerkki islamististen, PAHOJEN ihmisten suvaitsemattomuudesta ylivertaista, KRISTILLISTÄ kulttuuriamme kohtaan. Länsimaista SANANVAPAUTTA puolustava lehti, Nerikes Allehanda julkaisi varsin osuvan pilakuvan Muhamedista, joka on väärä profeetta. Kuvassa Muhamed esiintyy koirana.

Iranissa Ruotsin suurlähettiläs on jo kutsuttu PUHUTTELUUN, joskin Iranin tuntien sitä voidaan pitää varmaankin uhkauksena. Iran on suuri kansainvälisen terrorismin rahoittajamaa. Myös Pakistan on sortunut ISLAMISTITERRORISTIEN paineiden alla ja yhtynyt arvostelijoiden joukkoon. Ilmeisesti nämä maat eivät välitä siitä, että valtio ei HYVISSÄ valtioissa välttämättä esitarkasta jokaisen lehden jokaista ulostulevaa painosta.

Ruotsia kohtaan esitetyt uhkailut todistavat KIISTATTA islaminuskoisten maiden olevan imperialistisia, maailmanvalloitushaluisia ja sotaisia. EPÄILEMÄTTÄ pian Saudi-Arabialainen imaami vaatii ruotsalaistoimittajien päiden katkaisua, aivan kuten Tanskankin tapauksessa kävi. Suomen onkin otettava AGGRESSIIVINEN rooli puolustaessamme kristikuntaamme kuuluvaa isäntämaatamme, joka aikoinaan teki kaikkensa puolustaessaan meitä ortodoksisten epäkristittyjen hyökkäyksiltä.

Meidän kristittyjen miesten on nyt TIIVIISTI seurattava maailman uutisia ja valppaasti etsittävä hankkeita rakkaan länsinaapurimme kaatamiseksi. Odotettavissa on ainakin boikotteja, jolloin meidän on alettava SUOSIA näkyvästi ruotsalaisia tuotteita. Vastavedoistamme on myös aina tasavaltamme presidentin taholta ilmoitettava islamistisiin maihin. Se toimii tehokkaana osoituksena meidän tosiuskovaisten yhteisestä linjasta, joka ei ristiretkien aikaan murtunut muslimipainostuksen alla, eikä murru nytkään. Mikäli ISÄNTÄMAAMME joutuu väkivallan kohteeksi, on siihen vastattava karkoittamalla vastuussa olevien islamistimaiden suurlähettiläät iankaikkisesti maastamme pois. Mikäli vastuullisesta ei ole varmuutta, aloitamme Iranista, Saudi-Arabian kautta Pakistaniin.

Me asioista tietävät MIEHET vaadimme nyt kovaan ääneen hallitukseltamme ja erityisesti PRESIDENTILTÄMME ankaria toimia tämän uhan torjumiseksi. Meidän on otettava linja, jossa kaikki Ruotsiin kohdistuvat vihamieliset toimet katsotaan toimiksi ISÄNMAATA vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.