IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Me asioista tietävät KRISTITYT miehet olemme nyt eduskuntavaaleista saakka KAUHISTELLEET maamme sairaidenhoitajien kohtuuttomia vaatimuksia, joiden ainoa tarkoitus tuntuu olevan isänmaan talouden TUHOAMINEN. Hoitajien ammattiliitto, TEHY on aloittanut isänmaamme painostuksen ja uhannut aloittaa KAVALAN työtaistelun, ellei heidän vaatimuksiinsa suostuta. TEHY vaatii useiden satojen eurojen palkankorotusta kuukaudessa sairaidenhoitajille. Tämä tarkoittaisi useiden MILJARDIEN eurojen lisäkulua isänmaallemme. Sellaiseen ei yksinkertaisesti ole varaa. Ellei TEHY saa haluamaansa, aloitaa se työtaistelun, jonka kärsijänä ovat kansamme heikoimmassa asemassa olevat, eli sairaat.

Jo käydyissä neuvotteluissa Tarja Halonen, presidenttimme, on jo luvannut hoitoalalle kohtuullisen palkankorotuksen, lisäksi jouluna hoitoalan henkilökunnalle maksettaisiin kertakorvauksena parinsadan euron joulubonus, jonka kukin voikin sitten hyvillä mielin LAHJOITTAA omalle seurakunnalleen. Tämä ei kuitenkaan AHNAALLE hoitoalalle riitä, vaan he jääräpäisesti kinuavat rahaa yli isänmaan maksukyvyn, vaikka PRESIDENTTIMME on selväsanaisesti ilmoittanut hallituksen esityksen olevan LOPULLINEN. Ilman valtiomme lisätukea, jota ei siis ole tulossa, myöskään provinssimme eivät voi enää korkeampaa palkankorotusta maksaa. TEHY ei tätä tietenkään hyväksy, vaan UHKAILEE koko terveydenhuoltojärjestelmämme romuttamisella.

Jotain TEHYn kierosta moraalista kertoo myös se, että he ovat levittäneet HUHUA jostain eduskuntavaalien alla annetusta viidensadan euron palkankorotuslupauksesta, jota EI kuitenkaan yksikään puolue ole antanut. Tämä on hyvin helppo varmistaa selailemalla puolueiden kotisivuja ja lukemalla niiden vaaliohjelma. HUHU lähti liikkelle siitä, että puolueiden komentajilta kysyttiin PITÄISIKÖ sairaidenhoitajien palkkaa nostaa 500€. Tähän jokainen vastasi tietysti kyllä. TEHY otti tämän KAVALAKSI aseekseen, ja sai jatkuvalla propagandalla kansamme rahvaan uskomaan, että puolueet itseasiassa olivat luvanneet viidensadan euron korotuksen.

Esittämieni KIISTATTOMIEN faktojen johdosta vaadinkin seuraavia asioita:

1. Sairaidenhoitohenkilökunnan on välittömästi erottava TEHY:tä, sillä se on isänmaan turvallisuuden vaarantava järjestö.
2. Sairaidenhoitohennkilökunnan on välittömästi lopetettava lisäpalkan tavoittelu ja tyydyttävä jo tarjottuun, RUHTINAALLISEEN korotukseen.
3. Tasavaltamme presidentin, Tarja Halosen on VÄLITTÖMÄSTI lakkautettava TEHY, pidätettävä sen johtoporras ja rankaistava näitä ankarasti epäkristillisestä käytöksestä ja isänmaan vaarantamisesta!
4. Tasavaltamme presidentin, Tarja Halosen on henkilökohtaisesti tarkkailtava uuden hoitohenkilökunnan liittoutuman perustamista ja varmistettava sen johdon olevan hallitukselle myötämielisempi, kuin nykyisen mafian johto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.