IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.
Nyt kun ystävänpäivästä ollaan turvallisesti päästy ohi, ajattelin kertoa miten oma ystävänpäiväni meni, noin karkeasti ja yksitys kohdat pois jättäen.

Pääsin ystävän päivän makuun jo noin viikkoa ennen sitä, sillä tukioppilaat olivat suunnittelemassa sitä. Ideana oli tietysti perinteinen halipassi ja uutena ideana tuli Folio asute tai vaatetus, siis pistetään jotain foliosta päälle.

Hali-passiin suhtauduin mieluisesti, sillä olin viime vuonnakin halannut 102 ihmistä ja istelläni oli kunnian himoinen pikkutakki suunnitelmissa foliopuvuksi, mutta päädyin säätämään Itselleni "vain": liivin, kravatin, lasit ja "boonie" hatun.
Vaikka olin ystävänpäivää edeltävänä iltana kysynyt muilta pistäisivätkö muut mitään ja saannut ainakin yhden varman vastauksen, olin kuitenkin ainoana jolla oli "yli suuri foliotus".

Tätä olisin voinnut hävetä ollessani ainoa joka panosti tähän tai sitten olla ylpeä ja kannattaa ystävän päivän positiivista tunnelmaa, taisin olla toi viimeisin. Ehkä päivän aikana paras saatu kommentti/ilkeys (sain kolme) oli : "kuuhun lähdössä?" ja ehkä huonoa huumoria ja keksimittömyyttä osoittava kommentti :"saharaan menossa?" miten folio muka liittyy saharaan?, uuni olisi ollut parempi.., ehkä ainoana asiana minkä huomasin liivissä ollessani, että se ei ole viileä paikka, joten sillä tavalla saharaan meno voisi liittyä itse kuumuuteen.

Mitä hali passiin tuli, olin tietysti "innoisani" halaamassa väkeä välkillä, ja sainkin halattua 139:ää ihmistä, ihan hyvin vaikken halannutkaan montaa 7.luokkalaista.
vaikka olin halannut jo muutamia ja saannut nimet passiin, halasin viellä joitain kertoja tämän jälkeisillä välkillä samoja tyyppejä, noh ainakin yhtä....

Päivän ollessa lopuillaan ja valinnais-aine saksan ollessa päättymäisillään otin jo etupuolelta menneen rikkinäisen folio-liivin irti ja tein siitä pienen pallon, jonka heitin myöhemmin pois roskikseen lasien ja kravatin mukana. Hattua tarjosin monelle ja lopulta Tatu otti sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.