IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 23:46

Rakas päiväkirja.

Tänään satoi lunta! Olin niin innoissani, että hain aamukahvin sänkyyn, sammutin valot ja vain katselin ikkunasta ulos. Rakastan talvea! Töissä tein pikkupojille vauvalumiukkoja ja kastelin hanskani. Tulisipa tästä talvesta oikein, oikein luminen.

20 vuotta ja kaksi päivää sitten synnyin, ja silloin satoi ensilumi. Siksi ehkä rakastan lunta (paitsi jos minun pitää yrittää saada Tiian jäätynyttä ja katolta pudonneen lumen alle jäänyttä kelkkaa irti aamutakki päälläni).

Oi. Joulu. Odotan sitä kaikkea niin. Paitsi maksalaatikkoa. Tai lanttulaatikkoa. Tai porkkanalaatikkoa. Tai perunalaatikkoa. Mutta muuten en tiedä miellyttävämpää aikaa kuin joulu. Olen ihan varmasti sukua tontuille.

Olisin tänään voinut lähteä neonilaisten kanssa katsomaan Seinäjoelle Tivolilapset-musikaalin, mutten jaksanut. Huolestuttavaa. Mutta olen ollut niin kiireinen, että pakko vähän levätä välillä.

Eilen olin pitkästä aikaa seurakunnan kerhontätinä. Hassua. Jokin ympyrä sulkeutui, tai sitten vain taas ylidramatisoin, kuten Susanna ehkä sanoisi.

Syntymäpäiväni olivat kivat, joskaan en juhlinut mitenkään. Olin päivän töissä ja illan Huojuvan talon läpimenossa. Mulle laulettiin! Hämmennyin. Vein teatterille kakun. En leiponut sitä itse, koska en ehtinyt. Ja koska se ei luultavasti olisi onnistunut. Sitä paitsi kaupastakin saa hyviä kakkuja.

Toivottavasti lumi pysyy maassa huomiseen, haluan tehdä Eliaksellekin vauvalumiukon. Eliaksella on uusi mielikuvituskaveri, sen nimi on Tooko-Tooko. Se ehkä ystävystyy huomenna minun mielikuvitusystäväni kanssa. Elias piirsi minulle syntymäpäivälahjaksi kuvan Tooko-Tookosta ja sen isästä.

Hyvää kurpitsajuhlaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.