IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

PöwMaanantai 16.01.2006 14:55

Eihän tässä uskalla enää ees nukkua, kun näkee niin outoja unia. Puhutaan, että unet tulee alitajunnasta, mut siinä tapauksessa mä oon varmaan sekoomassa.
Yhessä unessa olin jossain puutarhajuhlissa ja siellä oli koira, joka koko ajan nakerteli mun kättä. Sitte se koira yhtäkkiä alko puhuu ja pyys mua kuuntelee, kun se lukee iltasatua. Menin sen koiran kaa keinuun istuu ja se kaivo kirjan eteensä ja alko lukee satukirjaa saksaks. Että tällasta tällä kertaa. Hyvää huomenta! :)

Tietysti tohon sekoomiseen voi vaikuttaa se, että olin kavereiden kaa kattomassa Matti-leffaa lauantai-yönä. Ehkä sillä oli jotain vaikutteita ;) Eilen taas kävin vastapainoksi tittaamassa FC Venuksen. Molemmat oli hyviä. Tykkäsin.

Tänään.. hmm.. pitäis mennä kouluun ja tehä sitä ennen tehtävii ku en oikein eilen ehtiny ja ois menny aika myöhäseks. Pitäis selkääkin vähän venytellä, sillä se tuntuu olevan vähän kipee ja arka ku tuli ekan kerran tänä talvena pyllähdettyä perseelleen tuolla jäällä (mut sitä ei kuulemma lasketa ku olin ei-niin-selvinpäin).

p.s peitto poikittain auttaa nukahtamaan paremmin
p.p.s vesi on hyvää.. myös melonin muodossa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.