IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

Haaste... ^_^Maanantai 30.01.2006 02:29

Nuuhkulta saatu haaste:

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Yhdistän jokaiseen tuntemaani ihmiseen jonkin biisin tai yhtyeen. Ja kyseistä biisiä/yhtyettä kuunnellessa tulee tämä tietty henkilö aina mieleen.
2. Olen batteryaddikti. En pysty viemään yhtäkään batterytölkkiä palautukseen, enkä ole sitä tehnyt ainakaan viiteen vuoteen. Keräilen niitä tölkkejä tai jätän huoltoasemille, mutta palautukseen niitä en vie.
3. Minulle on erittäin hyvä muisti ikävistä asioista. Saatan muistaa vaikka 10vuotta takaisen ikävän asian, mikä minulle on sanottu. Hyvät asiat tuppaa unohtuu liiankin usein :P
4. Minulla on paha tapa kierrellä, kaarrella ja vihjailla asioita. Vaikea sanoa asiat suoraan, kuin ne on. Mutta se on melko normaalia naisten tavoissa.
5. Suihkussa käynnin jälkeen pyyhin aina toiselle puolelle pyyhettä kuin edellisellä kerralla. Näin molemmille puolille tulee aina pyyhittyä tasapuolisesti.

Ja haasteen annan: minch, Victrox, JuniOri, varvad ja EmAn

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.