IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?
Oih, tänää on ollu kiva päivä. Aamulla lähin töihin ja siellä oli todellakin kivaa. Näin tutun luokkatoverin siellä ja sen kanssa tuli puhuttua koulusta ja ylipäänsä opiskelusta. Sain myös uusia ideoita jatkon kannalta ja siitä mitä haluaisin isona tehdä. Yhtäkkiä asiat alko näyttää vähän paremmalta.

Töistä tullessa en voinu vastustaa kiusausta.Oli pakko käydä Anttilassa kattoo onko uusia hyviä leffoja.. tuli sitte vahingossa ostettua Olipa kerran elämä.. hupsista. Nyt on ainaki tekemistä vklopuks.. muutenkin sillon pitäis pikkujouluja viettää. Krapulassa sitte tulee katottuu opettavia lastenohjelmia.
En ymmärrä miksei enää nykyään tehdä samanlaisia ohjelmia.. opettavia, mutta silti huumoripainotteisia, sopien kaikille ikäluokille. Nykyajan lastenohjelmat on yhtä huutoa eikä niissä ole perää eikä häntääkään. Missä on kaikki vanhat klassikot ja uudet ideat?! Tuntuu ettei lastenohjelmiin käytetä enää aikaa vaan pääasia on hirveä räiske ja huutaminen. Surullista. Itse tykkään katsoa lastenohjelmia, mutta kai se pitää siis tyytyä vain Disneyn piirrettyihin joissa piileekin sitä jotain. Filosofiaa kaiken ikäisille.

Tuli tänään myös nähtyä vanha kaveri, jota ei ole tullu vuoteen nähtyä. Oli kivaa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumiset. Harmi, että näkeminen meni niin myöhäseks kun näin viikolla treffailee.. ehkä joku vkloppu ois sitte enemmän aikaa ja vois vaikka lähteekin jonnekki ulos touhuumaan. Tänään kun on satanu ja tuullu aika vimmalla vauhdilla, niin ei oo silleen oikeen tullu ulkona oltua kuin se, mitä on pakko. Mutta kai se ilma pian kohenee ja tulee vähän lunta.. ei ulkona näyttäisi niin synkältä.. ja pitäisi parille ihmiselle antaa se kauan luvattu lumipesu <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.