IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

tsädämPerjantai 07.04.2006 14:04

Uusi päivä, uudet kujeet.
Jotenki surkuhupaisaa kenties. Eilen oli ollu puhetta siitä että moni on ollu viime aikoina kipeenä. Ite sitte perinteisesti tokasin, että enpä oo ollu kipeenä vähään aikaan. Toki koputin puuta (ihan varmuuden vuoks). Nooh, sitte näin unta, että mulle oli tullu se flunssa ja kirosin sitä. Mut kun heräsin ni oli voittajan tunne. EN OLE KIPEÄ! \o/

Se ois sitte taas vkloppu. Tuli sitte lupauduttua lähtemään Irinan keikalle (vaikka siitä en tykkääkään), mut pääasia on se seura ^^. Näkee hyvää kaveria pitkästä aikaa. Pitää yrittää ottaa ilta iisisti. Täytyy toivoo, ettei huomenna oo sitten ihan kauheessa kunnossa, kun pitäis lähteä tupareihin (aikuisten kakkukahvittelut). Tietty oishan sitä voinu jättää juhlimisen väliin, mut ei kyl huvita istuu yksin kotona tekemättä mitään.

Huomaa kyllä, että porukka on tullu vanhaks. Leikkimielisesti yritin saada porukkaa lähtee virpomaan sunnuntaina, mutta ei. Kellään ei ois pokkaa tehä sitä (korkeintaan kännissä). Joo'oh.. emmä kyl yksinkään kehtaa :D Pitää siis keksii jotain muuta viihdykettä, kunha ei tarvis kotona istuu yksin paikallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.