IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Pullapoikia ja säärystimiäTiistai 20.12.2005 20:33

Minäkin päätin alottaa tämän päiväkirja homman, jotenkin vain innostuin kun luin tuota [selene]:n päiväkirjaa, niin tuli joku kiksi et itekihän tuota vois.
Mulla ei kyllä ole mitään erityisempiä asioita tänne kerrottavana, kun nämä kaikki kuitenkin voi nähdä. Mutta selevitämpä mitä sitä tänään on tullu tehtyä.

Luulin, että mentäisi tänään käymään vielä jouluostoksilla, mutta eipä onnistunutkaan kun iskä sai eilen sen verran pahan tällin päähän, että se ei vihtiny lähtee ajaa minnekään pitkälle reissulle. Eikä äiteekää voinu lähtiä ajamaan, kun sen piti leipoo joulupullia, nam! Minäki sitte jäin sitä auttamaan ja pyöräyttelin pari pullapoikaa siinä ja söin liikaa rusinoita, että niitä ei riittäny etes kaikkiin pulliin.. perso mikä perso.
Mää askartelin vielä sitten kans joulukortteja kotiväelle ja mummulaan. Siihen kuluki sitte pari tuntia pitkästi, tuli nääs sen verran hianoja kortteja.
Jouluvalokki on vielä asentamatta mun huoneesee, ku eilen lähti niiden kaas järki kun ne pysynee mitenkää miten minä olisin halunnu. No ehkä yritän uudestaan tässä illalla vielä.
Mummulle vein pullia ja se oli niin tyytyväisenä, kuten yleensä. Sitten se näytti mulle semmosia nättejä säärystimiä, mitkä se oli ihan minua varten neulonu. Sellaiset punavalkoiset, tosi nätit! Tykkäsin niistä kovasti. Se anto ne minulle joululahjaksi, mutta sanoin että pistä vaan pakettiin. Niin saan ne vasta jouluaattona sitten. Luulin kyllä oikeastikin, ettei mummu enää kudo, kun pari vuotta takaperin se puhu että kun käsiin jo koskee ja tulee ihottumaa ja kaikkee, mutta olipa se tuollaiset vielä pyöräyttänyt. Ja melko kauan se kehu niitä värkänneensä. Olin minä sitten tyytyväinen ja varmasti oli mummukin minun hymystäni ja pullista.
Nyt on sitten tullu lojuttua koneella parisen tuntia ja aloin tätä vähän aikaa sitten kirjoittamaan. Silmiäkin alkaa jo väsyttää, joten vois olla pikkanen tauko paikallaan. Jos sitä lähtisi vaikka koiran kanssa tuonne Kivihuhalle päin kuljeksimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.