IRC-Galleria

Otsikostaki voi varmaan jo päätellä, että ei oo tänää mulla ollu mikää maailman paras päivä.. Tai oikeestaan, ööh.. no joo. Tänään on tuntunut suoraan sanottuna siltä, että elämä vaan on NIIN perseestä, ko olla ja voi. Aivan oikeasti.
Joka v*tun asia on kyrsiny, eikä mikään oo menny niinku olis pitäny. Jouluki muka tullee ja paskat. Tässä ole joulumieltä mulla ainakaa. Rauhan aikaaha sen pitäis olla.. Toivottavasti minäki tästä vähä rähinöiltäni rauhottusin. Ei vaa oikee kiinnosta mikään. V*ttus**tanap*rkeleh*lvetti!!! Ärrinmurrinmörmör.. ARRHGGGHH!
Joo-o, en ole kovin kummoista seuraa tällä hetkellä. Huomena lääkäriin, jospa ne löytäis jotain vikaa vaikka tuolta päästä, niin sais vaikka viikonkin sairalomaa. Huoh, no jäisin kyl sairaasti koulussa jälkeen, että sinänsä ei oikeen kiinnosta pitää mitään lomaa. Mutta jotakin täsä on tehtävä. Alan tulla pikku hiljaa hulluksi jo niin pienistä asioista, että joku järki tähä hommaan täytyy tulla!!
Kukaa varmaan edes tajua, mistä asiasta puhun. Eikä kyllä tarvikaan tajuta, parempi vaan niin. Mukavempi olis vaan olla normaali ja kivempi vaan olisi, että kaikki asiat olis hyvin ja elämä olis muutenki kondiksessa. Mutta kun ei, niin ei.
Taitaa olla parempi jättää tähän tää ja mennä märsäämää muualle.
Heipatihei..
Toivottavasti ens kerralla, ku kirjotan tänne niin oon vähän paremmissa fiiliksissä.
Hyvää jouluajan odotusta sentään kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.