IRC-Galleria

Elämä on ihmeellinen.Sunnuntai 10.12.2006 19:52

Jooh, tänään kyl on ollu auringon paistetta täälä mun pikku käpykasassakin! :) Näyttää se joskus sinnekin paistavan. Varmaan vain ja ainoastaan kavereitten ansiosta, oon tajunnu niin lujasti ystävien tärkeyden, ettei täsä maailmasa iliman niitä enää tai koskaa selviäis. :) <3
Yhen uuren elämänki autoin tänää maailmaa, poika sieltä tuli, Väinöksi se nimetään ku minä käsken. :)
Jippiaijee, ollu ihan mukava ja kiva päivä kerrankin. Lallatilaa, kerranki paremmalla tuulella. Tämmöstä vuoristorataa tää näyttää kokoajan olevan. Mutta saaha sitä sillon tällön ja pitääkin olla parempia päiviä ja muutenki. Mulla se nyt vaan on sattunu olemaan nämä kaks päivää; eilinen ja tämä päivä.
Kohta Nivalaa lähtöki. Tai no aikatauluksi ilmotettii kuuen ja seittemän välillä, että saa nähä millo lähetää. Siltiki piti vaa tätä tulla kirjottaa, vaikka kohta lähetää. Taitaa sillä Pyörälän tytöllä olla vähä pää sekasi, vaa mite lie.
No tää vaan tuntuu yksinkertaisesti ouvolta olla paremmassa jamassa. Niin kauan ku on tuntunu, ettei ylös pääse, ei millää.
Tehosekottimen musiikista muuten kiitos Erjalle!
Maarit onneksi olkoo vielä ja kiitos sinullekin siitä, kun jaksoin kuunnella. Muillekin tosi suuret halit lauantaista, oli ihana nähä teitä kaikkia. Annoitte mulle voimaa jaksaa ainaki joululomaan asti, jossette sitten pitemmäksikin aikaa.
Kyllä mää täsä oottelen iha innolla uutta vuotta, ku "Munakarvat" tulossa meille sillo. Tai jos nyt kaikki pääsee ja haluaa tulla.
Kiitos elämä, oot ehkä joskus iha kiva kaveri. ^^,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.