IRC-Galleria

Mörjenstä,

Sitä ny ollaa sitte vietetty hiihtolomaaki. Käytii Rukalla Maaritin ja meijän muun porukan kans sellanen kolmen yön kestävä reissu. Ihan mukavaa kyl oli ja varsinki ko pääs ekaa kertaa tänä talvena laskettelemaan! :) Ville meillä oli kyl täälä kotimiehenä, että se ei niinku enää oo ollu kiinnostunu lähtee mihinkään, niinku nykyään yleensäkin.

Naistenpäivää täsä ollaa sitte vietelty, ei kyl missää kummosisa merkeisä. Tavallista arkee taas lomalla vaa. Koiraa pittäis lähtee käyttää jonkusortin lenkillä ja naapuria vois käyvä morjenstamasa, ko ohan sillä sentää tänää synttäripäivä. :D

Ansku, Miia ja Minna nauttii varmaa just tällä hetkellä laskettelusta Rukalla.<3 Nyyh nyyh, oispa vielä ihtekki sielä Maren kanssa. Oli nii mukavaa kummiski. Pitänee lähtee viimestäänki ens talvena isomman poppoon voimin jonnekki laskettelemaan.

ÄÄKS!
Äiti tuli justii sanoo, että huomena tulee kummitäti ja pikkuserkut käymää, joten pitäis jotain leipoo, ko pullaakaa ei kovi häävisti oo pakkasessa. Jepsistä, jospa sitä jotai helppoo ja nopeeta tekis, ei just nyt innostas alkaa värkkäämää mitään.

Illalla aidolssi ja minähän tietysti kannatan Aria, että se pääsis tai no se varmasti pääseekin jatkoon, ko se Maidenia vettää! :) Fullmetallin uusintaki jäi viime yönä kahtomatta, ei vihtinykkää nousta ja lähtee olohuoneesee kahtoo, ku porukatki nukku ja oisivat varmasti heränneet. No jospa sitä ny vielä pääsis kärrylle. Muutenkaa oo kyl nähny siitä kuin sen parisen jaksoa.

Semmottii, ny lähren tonne lenkkeilee ->
Hyvvää naistenpäivää vaa kaikille muillekki akkoille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.