IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

H00.Lauantai 08.10.2005 21:38

Tein pikasiivouksen jotta hunajapiiraiseni saa suht. esteettömän kulun ympäri asuntoa päästessään sairaalasta pois. Eli heittelin kaikki lattialla ja tuoleilla olleet vaatteeni komeroon vauhdilla, joka olisi saanut Teräsmiehenkin itkemään. Nyt pelkään avata komeroni ovea sillä pelkään, että sisältö kaatuu päälleni Stellvia-tyyliin.

Tekemistä olisi mutta jotenkin on veto lopussa. Ovidiuksen Muodonmuutokset pitäisi saada luettua + muutama kymmenkunta tulostettua A4-arkkia aiheesta antiikin kirjallisuus. Huomiseksi. Eikä siinä vielä kaikki; minulla on hiukan reilut 29 tuntia aikaa kirjoittaa näihin teksteihin liittyen pieni essee joka selvittää, miten Ovidiuksen Muodonmuutoksia liittyy muuhun antiikin kirjallisuuteen.

Kirjoista tuli myös mieleeni, että minulla on 30 kirjaa lainassa kirjastosta. En tiedä miten tähän päädyttiin, mutta suoritettuani pienen laskutoimituksen tulin tähän tulokseen. Eikä luonto anna oikein periksi palauttaa lukematta. Hngh. Onneksi lainan voi uusia muutamaan otteeseen niin saan ehkä urakkani valmiiksikin. Tuon Vonnegutin Teurastamo 5-vihkosen jälkeen on vielä 25 teosta jäljellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.