IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

puutarhaKeskiviikko 03.05.2006 12:07

pihaan ilmesty viime syksynä myyriä. mitään isoa tuhoa ne ei oo tehneet, vielä.

mökillä sensijaan on jopa vadelmapuskien kuoret syöty lumirajan alapuolelta (=metsämyyrä todennäköisesti). jopa tuomen runkoa oli syöty. piha on täynnä multakasoja ja käytäviä. isoja vesimyyrän reikiä näkyy siellä täällä. laitoin viime syksynä maahan kaks tien vierustalta löytynyttä viinapulloo, siten että pullo on kaulasta ylöspäin maan pinnan yläpuolella. viiden metrin säteellä niistä ei ole myyrien tuoreita jälkiä. lisää pulloja maahan!

nyt alko sitte taimien totuttelu ulos. viimisiä esikasvatettavia laitoin eilen itämään, kuten minimaissi. ostin eka kertaa sitä kokeiltavaksi. lantun aion esikasvattaa, kun kahtena vuonna on koppiaiset syöneet taimet heti ko ne ilmestyy. en oo saanu lantun lanttuu. ja myrkyttää en haluu. tuhkaa tai kivipölyy pitää sit laittaa taimien päälle. se suojaa etanoiltaki.
pitäis varmaan laittaa pian varhaisperuna maahan mökille. toivottavasti myyrät ei syö niitä. viime vuonna myyrät söi syksyllä ennen perunan nostoa osan perunoista. nyt ne on siis päässeet perunan makuun!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.