IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

puutarhaMaanantai 17.07.2006 15:32

parina päivänä sato viime viikolla. sain taas saavit täyteen. maa on kyllä jo kuivunu taas. lantun naatitki retkottaa pitkin maata. täytyy illalla vähän kastella ku ei sadettakaa näytä tulevan. uuden kukkapenkin kukat on nääntymäisillään, vaik oon sillon tällön muistanu kastellakki. pitäs säästää kasteluvettä hyötykasveille. ostin muuten siihen uuden kukkapenkin reunaan sinikatajan. se peittää vähän puolilahoa koivunkantoa. maisemointia.
mansikoitaki oon saanu. kovasti on ollu pieniä. aattelin laittaa ens keväänä uusia taimia. mä ostan senganan taimia, ko mun suussa ne maistuu edelleen parhailta. siis mansikat, ei taimet. noi sefyyrit ei kyllä oo niin hyviä. oonkin laittanu ne suoraan pakkasee ja aion mehustaa niitä sitte talvella muiden marjojen kanssa.
omenapuissa on kyllä raakileita, mutta kuivuus vaivaa omenapuitaki. ja kirvat. osan sain tuhottua mäntysuovalla. mut en ulettunu latvaan.
punaisia viinimarjoja tulee taas paljon. niitä puskia ei ainakaan vielä kuivuus haittaa. ne on kasvanukki tänä kesänä valtaviks. pensasmustikka kituu. on niissäki kyl raakileita.
ekat tomaatit ja kurkut on syöty kasvihuoneesta. oli muuten sit maailman parhaita. tomaateis ei ollu lainkaa siemenii. olikohan ne jotain mutanttitomaatteja, vai onko kasvinjalostus pystyny jo jalostamaa siemenettömii tomaatteja. ostettaessa taimessa ainaki luki tavallinen tomaatti. no katotaa onko seuraavat samanlaisii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.