IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti
jenna: hiekkaa hiekkaa hiekkaa! "komeita" rantavahteja täällä riittää..

noora: jenna siis hyppi asioiden yli *pyörittelee päätään* aurinko on pehmittänyt sen pään (toki olemme rannalla tällä hetkellä ja toki jenna hautaa jalkaani hiekkaan ja uhkaa heittävänsä hiekkaa muuallekkin ellen pidä jalkaani paikallani)

aamu.päivä.

noora: eli siis söimme aamiaista ihan siitä syystä että edessä on rankkapäivä. (muuten hervoton kasa hiekkaa miun jalan päällä) niin eli söin jotain tosi rasvaista *tirsk... muaah* (nyt vedin jalan pois.. kjäh.. ohoh! se hajosi..) noin poispois huoneeseen. kiire *ärsk* kaupunkiinkaupunkiin. kävelyäkävelyäkävelyäkävelyä. kävimme erilaisissa kaupoissa (ylläripylläri).. noh mukaamme tarttui erilaista kamaa eripaikoista ja aika paljonki yhdestä feikkimerkkivaateliikkeestä. no nyt kakattaa.. saatettiin piipahtaa jossain marketissakin mutta kyllä sielläkin kakatti. kävellessäkin kakatti. jätetään tämä aihe nyt.

iltapäivä.

ja siirrytään rannalle *hymy*... alkoi olla ilta eikä ollut enää niin kovin kuuman lämpöistä, siitä huolimatta uimme. oli nousuvesi joten ei tarvinnut vaivautua niin kauas uimaan.

noora: hei kato toi mies on vähän tyhmä, hei kato nyt jenna toi mies ottaa aurinkoa sukat jalassa!

jenna: *makaa paikoillaan osoittamatta kiinnostusta*

noora: hei tolla miehellä on tissit! kato jenna!

jenna: ai eiks se ookkaan nainen??!

noora: se on kuules jenna tissiMIES!


ilta.

noora: noh illassa ei ole kehumista erikoiseksi. makasimme. tutkimme ostoksiamme. ostimme postimärkernoita ja toki kävimme syömässä (muah) ja yksi tarjoilija tuppautui kumman innokkaasti minun seuraani. sen joku sukulainen muuten asuu tukholmassa jos kiinnostaa....


niinpä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.