IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

Risto<3Sunnuntai 27.07.2008 13:25

Risto oot hei ihana ihminen.. ja kun sä tulit takaapäin...<3

muistilistojaKeskiviikko 25.06.2008 23:00

muista: älä haaveile ihmissuhteesta, se ei onnistu ja pahotat mieles.

yritä hei nukkua, huolestuttavaa kun nukut pommiin joka aamu, nukahtelet busseihin ja juniin ja oot kettumainen. kohta et uskalla enää lähtee ajamaankaan.

älä juo sitä alkoholia, siitäkin tulee vaan paha mieli ja avaudut ihmisille, eikä ne enää pidä susta. äläkä koske viinaan, oot niin aggressiivinen sillon.

äitisi elää uutta luovaa nuoruuttaan, siihen liittyy pelottavan paljon betonia.. yritä hei silti kannustaa sitä..

yrittäisit nainen myös pitää turpas kii välillä muiden asioista, ei ne aina tarkota vaikka ne humalassa sanookin et saa kertoa vaikka koko vitun maailmalle...

välttäisit tiettyjen ihmisten seuraa (tiedät kyllä itsekin)...

opettelisit myös sanomaan ei neljältä aamuyöllä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.02.2008 01:30

muista: älä haaveile ihmissuhteesta, se ei onnistu ja pahotat mieles.

yritä hei nukkua, huolestuttavaa kun nukut pommiin joka aamu, nukahtelet busseihin ja juniin ja oot kettumainen.

älä juo sitä alkoholia, siitäkin tulee vaan paha mieli ja avaudut ihmisille, eikä ne enää pidä susta.

tunnustuksia mielestä...Perjantai 07.09.2007 21:23

mä olen vielä lapsi. minäkin pelkään.

olen ruvennut ajattelemaan. kaikki muut menee eteenpäin, löytää uusia ystäviä, parisuhteita, vaihtavat paikkakuntaa, muuttavat omilleen. entäs minä, entäs pikku-noora?

mä olen junnannut paikallani ties kuinka monta vuotta, pyörittänyt samaa juoksupyörää onnettomana. mua pelottaa että jatkan sitä. pysyn paikoillani ja pyörin kunnes en jaksa enää ja katoan pois.

itkettää. tuntuu kuin menettäisin otteeni kaikesta mikä on tärkeää...

ohhohPerjantai 13.07.2007 18:15

vähän vanhoja nuo päiväykset täällä.. no kirjoitellaan uusi. eli jee olen ollut kesän mäkkärissä töissä<3 ja lähden kohta riparille arvoisana apuohjaajana. olen lihonut ja pulskistunut. joku saa miusta vielä hyvän paistin. tai ainaskin läskisoosia. *wirn*

pikavoitto.Tiistai 18.07.2006 21:50

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa se sana mikä on ekana tuossa, mutta silmät kiinni!!!!! Jos saat kaikki oikein olet haluan mäjkä sytmahtava.. Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaverisia. Kopio tämä omaan kansioosi HETI!!

(voi apua olen huono kirjottaan sokkona)


1. Sä oot kaunis: säoot kaunis

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin: nätyäy aiban apinalta kuten siskosikin

3. Oon rakastunut suhun ihan kybäll: oon rakastunut suhunihan kynäll

4. Anna ruokaa, mulla on nälkä: anna ruokaa. mulla on nälkä

5. Pissiksiä ei tueta: pissiksiä ei tueta

6. Mä kutsun sut mun synttäreille: mä kyrsyb syt nyb stbrröewukkw

pikavoittoja mietitään. saatte toki varastaa niitä.

kesä.Maanantai 12.06.2006 18:23

okei kevätsiivous jäi tekemättä, mutta ei sen väliä. olen nyt kahdesti palanut, kerran selästä kerran käsivarsista. on ollut siis mukavaa. eilen oli myös jännittävä lintsipäivä. viuh. ja siitä toki enemmän joskus. olen hieman paniikissa halutessani jotkin hienot kengät. menen huomenna äiskän kanssa kaupungille.

riemukasta kesää.

uutuuksista uutisiaSunnuntai 23.04.2006 22:36

eli tässä on minulla suunnitteilla kunnollinen kevätsiivous... oikein whuss ja ihan puhdasta tulee ja kaikki on niinkuin uutta... katsotaan koska saan tämän kevätsiivouksen tehtyä..

opiskeluaTorstai 30.03.2006 23:12

uh voin jotenkin pahoin, vatsassa on jotain sopimatonta. ehkä tämä koeviikko jotekin kamalalla tavalla ressittää minnuu. *menee istumaan ananaspurkin pohjalle masentuneena* mie en halua huomenna pyskolokian kokeeseen.. ouuch *pitelee vatsaansa* vatsakaan ei halua sinne. mitäköhän kävisi jos söisin vitamiinikasvovoidetta joka sisältää A, C, E ja B vitamiineja..? olisinkohan vain terveellinen... no ilmoittelen jos joskus testaan sitä. tai ilmoittakaa te jos te aiotte testata sitä. jooko? kivakiva. minun ei tarvitse uhrata ruumistani tieteelle. uhraan jo vatsani ananakselle.

joku kehtas tulla miulle haasteleen...Keskiviikko 01.03.2006 22:28

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1.kännykkä
2.tietokone
3.mp3-soitin
4.sänky
5.kuulakärkikynäHaastelen:

ReiZka^
Heaven
kaaliSmato
susiruma