IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

YstävänpäiväTiistai 12.02.2008 17:57

Juksasin, ei se ole vielä tänään, vaan 14. päivä. Tosin itsekin luulin aamulla heränneeni ystävänpäivään, mutta se unelma tippui taivaalta jo (?) puolen päivän jälkeen, kun tuli puhe ystävänpäivästä. Voi hitsin pimpulat...

Ystävänpäiväkin on tosin mielestäni aika turha "juhla". Jos ollaan ystäviä, niin eikös silloin pitäisi muutenkin huomioida toista ihan ympäri vuoden. Toisille se taas on hyvä tekosyy lähettää anonyymi rakkauskirje salaiselle ihastukselle, ja sitten ehkä ensi vuoden kirjeessä uskaltaa antaa jo vihjeen että kuka viime vuonna sen kirjeen lähetti. Sitten kolmantena vuonna kun ollaan sujauttamassa sitä kirjettä postilaatikkoon, huomataan että se onkin jo jonkun muun kanssa. Perseestä, eiks vaan.

Pitäis saada taas uusia kuvia tänne galleriaankin, että sitten kaikki ventovieraat tunnistaa, kun vastaan tulevat. Toisaalta eipä sitä ainakaan kuvauksellisemmaksi ole tullut, lähinnä päinvastoin. Eikä oikeastaan muuta muutosta nykyisiin kuviin olekaan, kuin pidemmät hiukset.
Tietysti joku voisi ajatella, että "Pitäähän aina ottaa uusia kuvia, kun on uusia vaatteita, että kaikki näkee mun ihq:n uuden paidan!" Mutta uutisia teille kaikille: Minulla ei ole uusia vaatteita. Ostan vaatteita, kun vanhat menevät rikki, käyvät pieneksi (nykyään sitä aiheuttaa enää lihominen) tai jos emäntä pakottaa. Mutta onhan ne hiukset tosiaan jo kasvaneet sen verran, että voi varmaan jo puhua "uudesta tukasta".

Hyvää loppusyksyä teille toivottaen Oronen

PS: Tänään uimaan. Pasi märässä altaassa on kuin lintu keltaisessa aamussa. Eikäkö...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.