IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

ItsemurhaaTorstai 15.04.2010 22:46

Suomessahan itsemurhan tekeminen on melkeinpä suosittua. Moni tuntee, tai siis on tuntenut, ihmisen, joka on heittänyt lusikan nurkkaan ihan omin käsin. Ne, jotka eivät tunne ketään itsemurhaajaa, tuntevat kuitenkin jonkun ihmisen, jonka haluaisivat nitistävän itsensä. Tätä maanlaajuista ilmiötä olisi tässä kirjoituksessa tarkoitus hiukan ruotia.

Tutkimukset osoittavat, että suomalaiset miehet tekevät itsemurhan mieluiten hirttäytymällä tai ampumalla itsensä, kun taas naiset tekevät paljon siistimmin saman: ottavat jotain nappeja niin paljon, että henki menee (naisille vinkiksi voin kertoa, etteivät esimerkiksi Burana tai allergialääkkeet tapa, eivät ainakaan alle sadan napin annoksina). Joidenkin tiedetään yrittäneen päästää itsensä päiviltä myös frisbeellä.

Miesten taipumus tehdä sotkuinen ja näyttävä lähtö liittyy varmasti suomalaisen miehen täyttävään raakaan uhoon. Naapurille ja kavereille pitää näyttää, että täälläpäs kuollaan näin helvetin hienosti ja verisesti, kun teillä päin vaan nukutaan pois jossain steriilissä vanhainkodissa. Miehet ovat myös tätä joukkoa, jotka yrittävät päästä itsestään eroon heiteltävällä muovinkappaleellakin.

Naiset taas vetävät yleensä nappeja, koska ovat pehmoja, ja haluavat itsestään kauniin ruumiin.

- fribeetä kännissä heittelevä Oronen

PS. Frisbee ei ole kovin hyvä ranteiden sahaamiseen, kun on ainakion vakiona aika tylsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.