IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Nätti ku sika pienenä.Perjantai 14.09.2007 00:45

Tänään heräsin aamulla sängystä ja pienen örinän jälkeen pääsinkin siitä sitten ylös ja vähän mutustamaan leipää. Ruisleipä on kyllä paljon parempaa kuin vaalea, paitsi joskus kun se vaalea sattuu maistumaan. Leivälle taisi eksyä juustoa ja maustekurkkua. Siihen kun hiukan päälle maitoa niin on gutaa.

Sitten kun leivän sai alas kurkusta niin menin lenkkeilemään, ja pururadalla oli joku ihmeellinen porukka nuoria naisia. Muuten sitä olisi voinut luulla vaikka koulun liikunnan ryhmäksi, mutta erona siinä oli n. 8 hengen porukka joita kiinnosti se homma ja jotka ensin lämmittelivät ja sitten juoksivat oikein kilpaa sen radan ympäri. Tyttö keltaisessa paidassa voitti. Loput, eli vähemmän motivoituneet seisoskelivat paikoillaan puhelemassa suunnilleen koko tämän urheilullisten alkuverryttelyn ajan ja lähtivät kävelemään johonkin vähän ennen juoksukilpailun alkua. Itse poistuin paikalta ennen kuin kävelijät tulivat takaisin.

Sitten tänään oli Tarzan apina kerho, jossa yritin taas kerran venytellä, ja vähän peuhasin lasten kanssa. Niiden mielestä on jotenkin ihmeellistä, että harrastan taekwondoa. Tai sitten ne vaan kyselee sen takia, että uskaltavatko tulla päälle joukolla. Eivät vielä ole tulleet. Niiden natiaisten kielenkäyttö on kyllä aika ala- arvoista. Minä en ainakaan ala- aste ikäiseltä natiaiselta kuuntelisi yhtään vittu-saatana-perkelettä.

Vaikka lapsen fyysinen kuritus on kiellettyä, niin kai henkinen "väkivalta" on vielä sallittua. Vai tuleeko joku kukkahattuinen tantta heti oven taakse nalkuttamaan kun pikku- Oronen joskus tulevaisuudessa valittaa että joutui lähtemään nälkäisenä ruokapöydästä kunnei isukki jaksanutkaan katsella kun tämä seisoi päällään tuolilla hoilaten ukko- Nooaa samalla kun yrittää potkia maitopurkkia kumoon.

Lasten pitää kyllä juoda maitoakin riittävästi että luut kehittyy. Meikäläisen jälkeläisistä ei mitään limonadin suurkuluttajia tule. Kokista saa jouluna, juhannuksena ja synttäreillä jos muistan ostaa. Maidonjuonti tukee muutenkin kotimaista maataloutta, ja on sitäkin kautta parempi kuin sokeriliemen kittaaminen. Paitsi jos itse keittää mehua. Se on hyvää ja terveellisempääkin kuin kaupasta ostetut säilöntäaineella kyllästetyt liemet.

Mehua varten pitäisi vain viitsiä kerätä marjoja, mitä taas itse en koskaan viitsisi. Onneksi on äiti joka sentään keittää mehut, kunhan hiukan osallistuu marjojen keräämiseen.

- Oronen

PS. Mitenköhän tämä otsikko liittyi taas tekstiin. Kai niihin lapsiin jotenkin, kun ne on kuitenkin pieniä ja käyttäytyy kuin siat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.