IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Kirjallisuuden helmiäKeskiviikko 16.04.2008 20:25

Olen tässä koulun ohessa oppinut lukemaan kirjoja. Se poistaa huonoa omaatuntoa siltä, ettei lue koulujuttuja mutta on samalla mielenkiintoista. Kirjallisuuteni taso tosin ei ole kovin korkea. Olen tähän mennessä lukenut kaksi Juha Vuorisen kirjaa, ja haen varmaan huomenna kirjastosta taas uuden.

Kesäkin alkaa puskemaan itseään läpi kaiken talvisen pimeyden ja kylmyyden läpi. Kylmyyden voi kyllä unohtaa. Kevät tuntuu tulevan kaikkialle muualle kuin Tampereelle. Kun lähtee maanantaiaamuna ajamaan Etelä-Suomesta kohti Tamperetta, muuttuu maa aina vain lumisemmaksi ja perille päästyään voi huomata saapuneensa joulumaahan. Ei ole muuten reilua.

Jos joku on mahdollisimman ristiriitaisia tunteita herättävää, niin se on ilmainen ja hyvä ruoka. Onhan se tietysti mukavaa kun pata on lämmin kolme kertaa päivässä, mutta mitalin kääntöpuolella on pyöreä vatsa, jonka keskellä Fazer Amica- ravintolan logo.

Taidan olla muuten hulluksi tulossa. En meinannut saada viime yönä unta kun päässä pyöri miete, että miten onnisuisin matemaattisella kaavalla todistamaan sen, että kahden parillisen tai kahden parittoman luvun summa on aina parillinen. Ja en oikeastaa koskaan ole osannut mitään todistaa matemaattisesti, joten pyöriskelin aika kauan sängyssä. Eli jos joltain löytyy päätä ja taitoa, niin voisitko kertoa vastauksen.

Sitruunankelmein terveisin
Oronen

PS: Kumpi jalka on jaloista jaloin? (vai onko se se kolmas?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.